Terug

Wintersport in Chamrousse

Destination image
Pistes
16 Km
29 Km
33 Km
12 Km
90 Km
Totaal
Liften
1
7
7
Hoogte
2250m
1400m
Gletsjer
0
Loipe
41Km
Funpark
2

Algemene informatie

Chamrousse is een compact skigebied met een goede verdeling in moeilijkheidsgraad en telt zo'n 90 kilometer aan pistes. Rond Chamrousse 1650 vind je vooral veel zwarte en rode afdalingen, wat het interessant maakt voor de gevorderde wintersporter. Aan de rechterkant van het gebied, rond Chamrousse 1700 en 1750, liggen de makkelijkere blauwe en groene pistes, die je hier prachtig door de bossen terug naar de dorpen leiden.

De aanwezigheid van het snowpark de boardercross en de slopestyle biedt een leuke afwisseling met het gewone afdalen. Skiën is dankzij de verlichte pistes ook ’s avonds goed mogelijk, waardoor je op een bijzondere manier van een mooie avond kunt genieten. De prachtige, bosrijke ligging maakt Chamrousse tot een heerlijk skigebied om je wintersportvakantie in door te brengen.

Ook voor liefhebbers van langlaufen is Chamrousse geschikt: het gebied biedt 41 kilometer goed onderhouden loipes. En heb je even genoeg van het skiën, snowboarden of langlaufen? Dan kun je altijd nog schaatsen op de ijsbaan, paragliden of ijsduiken.
Lees verder Minder informatie

Populaire bestemmingen in Chamrousse

Bestemmingen

Populair skigebied bij de volgende reizigers

Overige
naar boven