1. Home
  2. Wintersport
  3. Frankrijk
  4. Evasion Mont Blanc
  5. Combloux
Combloux

Wintersport in Combloux

Algemene informatie

Combloux is een modern en authentiek dorpsoord dat vaak de parel van de Mont Blanc wordt genoemd. Op 30 kilometer van Chamonix ligt Combloux in het hart van de Haute-Savoie in de buurt van gletsjers, waarvan sommige tot 1930 meter reiken. Combloux is een charmant bergdorp, verbonden door de stations Saint-Gervais en Megeve. In samenwerking met de vallei van Chamonix Mont-Blanc, vormen zij samen de regio, "de Mont Blanc". Om Combloux te bereiken ligt de internationale luchthaven van Genève op een uur, die van Annecy op 45 minuten, gevolgd door de luchthaven van Chambery op 75 minuten en Lyon Saint-Exupéry op twee uur, waardoor het zeer toegankelijk is.

Dit wintersportoord biedt toegang tot meer dan 470 km skipistes voor alle niveaus. U vindt er drie terreinparken en een vrije toegang tot 5,5 km pistes. Naast skiën en snowboarden biedt het resort sneeuwschoenwandelen, rodelen, wandelen en ook bowlen. Na een dag hard skiën kunt u zich ontspannen in het fitness- en wellnesscentrum met sauna's, Turkse baden, een jacuzzi en massages. Je kunt ook het resort gaan verkennen via enkele excursies die je het lokale erfgoed en unieke kerken laten zien.

 

Overnachtingen in Combloux

Geniet van een nacht in de meest ongewone accommodatie in het hart van een bubbel: het is gelegen in een groene weide tegenover de Mont Blanc, geniet van een avond onder de sterren. Als je in een meer traditionele accommodatie wilt wonen, kun je kiezen uit hotels van 2 tot 4 sterren, 18 huisjes en chalets of luxe appartementen in prachtige vakantiehuizen.

Pistes

25
72
53
35
Totaal 185

Liften

13

26

45

Hoogte

2350m
1050m

Gletsjer

0

Loipe

40Km

Funpark

1

Evasion Mont Blanc