1. Home
  2. Wintersport
  3. Oostenrijk
  4. Arlberg Skiregion
  5. Zürs
Zürs

Wintersport in Zürs

Algemene informatie

Welkom in het betoverende Zürs am Arlberg, een waar paradijs voor fanatieke wintersportliefhebbers! Gelegen aan de doorlopende weg naar Lech, is dit skidorp een mekka voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Hier draait alles om de perfecte wintersportervaring!

Skiën staat centraal in Zürs am Arlberg, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. De sneeuwzekerheid in dit gebied is ongeëvenaard, waardoor je hier kunt genieten van een lang wintersportseizoen. De pistes variëren in moeilijkheidsgraden, waardoor zowel beginners als doorgewinterde skiërs hun hart kunnen ophalen. Of je nu op zoek bent naar brede en comfortabele pistes om je vaardigheden te verbeteren of adrenaline verhogende afdalingen om jezelf uit te dagen, Zürs heeft het allemaal!

Wat Zürs zo uniek maakt, is het gebrek aan een traditioneel centrum en winkels. In plaats daarvan vind je hier een selectie van prachtige hotels en gezellige restaurants, allemaal gunstig gelegen direct aan de pistes. Dit betekent dat je 's ochtends als een van de eersten op de piste staat, zonder tijd te verspillen aan het reizen vanuit het centrum naar het skigebied. Het gevoel van vrijheid en de ongerepte natuur om je heen zullen je hart sneller doen kloppen.

Pistes

51Km
120Km
130Km
0Km
Totaal 301Km

Liften

15

45

28

Hoogte

2811m
1304m

Gletsjer

0

Loipe

41Km

Funpark

4

Arlberg Skiregion