Terug

Wintersport in Hochkössen im Kaiserwinkl

Destination image
Pistes
3 Km
9 Km
10 Km
0 Km
22 Km
Totaal
Liften
1
3
7
Hoogte
1750m
589m
Gletsjer
0
Loipe
230Km
Funpark
0

Algemene informatie

Kaiserwinkl
Tot het skigebied Kaiserwinkl horen de dorpen Kössen, Walchsee en Schwendt. Deze nog relatief onbekende wintersportparel heeft een geweldige sneeuwzekerheid. De pistes zijn zeer gevarieerd en bieden voor elk wat wils en alle dorpen zijn met de gratis skibus goed te bereiken, waardoor je ook de gebieden van Zahmer Kaiser/Walchsee en Hochkössen kunt gaan ontdekken.

De pistes zijn voornamelijk ingericht op gezinnen, voor de kinderen is er een speciaal kidspark, waar de kleintjes zich de hele dag kunnen vermaken. Na een actieve dag kunt u heerlijk bijkomen in een van de gezellige dorpen in Kaiserwinkl.

 

Hochkössen im Kaiserwinkl
Voor beginners heeft het skigebied Hochkössen verschillende lange blauwe afdalingen. De gevorderde skiërs kunnen zich hiernaast ook vermaken op de rode pistes, waarvan een deel ongeprepareerd is en dus voor voldoende uitdaging zal zorgen. De mooie, zonnige pistes komen direct uit in het dal. In de gezellige dorpen tref je men veel gemütliche après-skigelegenheden aan, maar ook naast het après-ski is er veel te doen voor gezinnen en kinderen.

Lees verder Minder informatie

Populaire bestemmingen in Hochkössen im Kaiserwinkl

Bestemmingen

Populair skigebied bij de volgende reizigers

Families
naar boven