Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
  1. Home
  2. Wintersport
  3. Zweden
  4. Vemdalen
  5. Vemdalen
Vemdalen

Wintersport in Vemdalen

Algemene informatie

Vemdalen is een pittoresk skidorpje in het midden van Zweden. De bosrijke omgeving en het heuvelachtige landschap maken dit een sprookjesachtige bestemming, helemaal in de winter. Die duurt hier dan ook behoorlijk lang. De eerste sneeuw valt namelijk al in november en deze verdwijnt pas weer in mei.

Skigebied in Vemdalen

Het skigebied strekt zich uit over twee bergen. Je vindt er groene pistes voor beginners, maar ook zwarte afdalingen voor ervaren wintersporters. Aan iedereen is gedacht. Speciaal voor de allerkleinsten is er een kinderzone met lichte hellingen, een overdekte transportband en een sleeheuvel. Voor de ervaren wintersporters die van een uitdaging houden is er een snowpark en funride.

Vakantie in Vemdalen

Het Zweedse dorp is gemoedelijk en biedt precies wat je nodig hebt tijdens een wintersportvakantie. Een prachtige omgeving, een flinke dosis sneeuw, mooie pistes en een paar gezellige restaurants. Behalve skiën en snowboarden, kun je hier ook typisch Scandinavische activiteiten ondernemen zoals rijden op een sneeuwscooter. Dat gaat sowieso mooie foto’s opleveren!

Pistes

12
12
15
17
Totaal 56

Liften

0

6

37

Hoogte

930m
595m

Gletsjer

0

Loipe

107Km

Funpark

3

Vemdalen