Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
  1. Home
  2. Wintersport
  3. Zwitserland
  4. Meiringen-Hasliberg
Meiringen-Hasliberg

Wintersport in Meiringen-Hasliberg

Algemene informatie

Het skigebied Meiringen-Hasliberg ligt in de regio Berner Oberland. In totaal beschikt het gebied over 60 kilometer aan pistes. De afgelopen jaren zijn er veel  oude liften vervangen en zijn er nieuwe en snelle stoeltjesliften en gondels geplaatst in dit gebied. De mooie pistes zijn over het algemeen vrij vlak en breed wat dit gebied uitermate geschikt maakt voor beginners en gezinnen met kleine kinderen.

Meiringen-Hasliberg is een paar jaar geleden bekend geworden onder Nederlandse gezinnen, doordat het programma Telekids er winteruitzendingen heeft gemaakt. Deze uitzendingen werden gedraaid in het centraal gelegen Bidmi, waar een deel helemaal speciaal is ingericht voor kleine kinderen en beginners.

In dit rustige skigebied zul je geen bruisende Après-ski vinden, maar kun je na het skiën wel een gezellig drankje drinken in een van de knusse bars of restaurants. Wanneer je komt om te genieten van mooie, brede pistes, het prachtige berglandschap en authentieke restaurants waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten, dan ben je hier op de juiste plek.

Bestemmingen