Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Malta all inclusive

Malta: all inclusive vakantie

Onbeperkt genieten van zon, cultuur & natuur

De archipel Malta is gelegen midden in de Middellandse Zee en bestaat uit drie bewoonde eilanden: Malta, Gozo en Comino. Dat je hier uitstekend kunt zonnen staat buiten kijf, maar ook aan historische bezienswaardigheden en natuur is hier zeker geen gebrek.

Wil je je tijdens je zonvakantie op Malta nergens zorgen over maken? Dan is een all inclusive vakantie zeker een aanrader. Ontdek op deze pagina de mooiste all inclusive resorts op Malta!

Waarom all inclusive Malta? 

  • Ideale combinatie van strand, cultuur en natuur
  • Mooie hotels vlakbij of aan het strand
  • Prachtige bezienswaardigheden

All inclusive vakanties naar Malta

Het veelzijdige Malta is perfect voor een heerlijke all inclusive vakantie. Er valt meer dan genoeg te ontdekken op dit eiland, dus dan is het wel zo fijn om je geen zorgen te maken over eten en drinken. 

Duiken Malta

Vind je het leuk om de onderwaterwereld te ontdekken? Malta is een paradijs voor duikers, snorkellaars en zeilliefhebbers! Het eiland Gozo is hier enorm geschikt voor. Van helderblauw water tot aan warm water het hele jaar door. Gozo is the place to be!

Geschiedenis en cultuur

Malta beschikt over een rijke historie. Zo vind je er bijvoorbeeld de hoofdstad Valletta. Ondanks dat dit één van de kleinste hoofdsteden van Europa is, staat het wel genoteerd op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het lijkt hier echt alsof je terug in de tijd gaat en is zeker de moeite waard om te bezoeken. 

Auto huren Malta

 Malta ontdek je het beste per auto. Het is dan ook een aanrader om een auto te huren tijdens je vakantie op Malta. Op die manier ontdek je op eigen tempo de mooiste plekjes van Malta!

Alle all inclusive hotels op Malta: