1. Home
  2. Vakantie
  3. Frankrijk
  4. Aquitaine
  5. Lacanau
Lacanau

Vakantie Lacanau

Algemene informatie

Lacanau ligt aan de Atlantische Oceaan, in de Golf van Biskaje en is vooral bij surfers zeer populair. Enorme golven maken van het surfen en zwemmen een spectaculaire belevenis. Lacanau is een gezellig plaatsje met naast de vele actieve mogelijkheden ook voldoende gelegenheden voor een gezellige avond. In Lacanau is er altijd vertier op de boulevard en er worden ‘s avonds vaak activiteiten met muziek en dans georganiseerd. Bij het Meer van Lacanau kun je veel watersporten beoefenen zoals catamaran zeilen, waterskiën, kanoën en kitesurfen. Dat kan natuurlijk ook in het Lac de Carcans, het grootste zoetwater-meer van Frankrijk, op ongeveer 15 km van Lacanau. Rondom het meer en in de duinen kan heerlijk gefietst worden. Fietspaden vind je hier dan ook in overvloed. Deze bestemming is ook ideaal om als basis te gebruiken voor dagtrips naar het prachtige Bordeaux.

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 5 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht in het openbaar vervoer en vliegverkeer. Ook in alle openbare gesloten gebouwen en ruimtes, bijvoorbeeld overheidsgebouwen, ziekenhuizen, winkels,  restaurants en hotels. Ook als je in de rij staat (buiten en binnen). In de volgende departementen is het verplicht om op straat een mondkapje te dragen voor iedereen van 11 jaar of ouder: Haute-Savoie (74), Briançon (Serre-Chevalier, 05) en Savoie (73).
Maximaal aantal personen buiten
Ja
Max. 10 personen
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels
Nee
Restaurants
Open
Terrassen en restaurants zijn open. Sinds 9 augustus wordt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud) verplicht in binnenruimtes en op terras, vanaf 12 jaar.  (Tot 30 september zijn kinderen van 12 t/m 17 jaar vrijgesteld).
Bars
Open
Terrassen en restaurants zijn open. Sinds 9 augustus wordt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud) verplicht in binnenruimtes en op terras, vanaf 12 jaar.  (Tot 30 september zijn kinderen van 12 t/m 17 jaar vrijgesteld).
Discotheken, clubs, nachtleven
Gesloten
Supermarkten en apotheken
Open
Atracties, activiteiten en bezienswaardigheden
Open
Evenementen (binnen & buiten)
Toegestaan
Met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud).
Transferregeling
Nee
Openbaar vervoer en taxi's
Toegestaan
Tussen 06.00 – 19.00 uur is het gebruik toegestaan. Tussen 19.00 – 06.00 uur enkel toegestaan voor essentiële trips.
Stranden
Open

Populaire accommodaties

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
10ºC
13ºC
15ºC
19ºC
18ºC
22ºC
28ºC
25ºC
26ºC
19ºC
14ºC
12ºC
Min.
2ºC
5ºC
6ºC
9ºC
11ºC
15ºC
18ºC
17ºC
14ºC
13ºC
7ºC
6ºC