1. Home
  2. Vakantie
  3. Frankrijk
  4. Aquitaine
  5. Moliets-et-Maa
Moliets-et-Maa

Vakantie Moliets-et-Maa

Algemene informatie

Moliets-et-Maa ligt in de regio les Landes, aan de kust ten zuidwesten van Frankrijk. Met een unieke ligging tussen de natuur en de langste kust van Les Landes zullen vele vakantiegangers hier een heerlijke vakantie beleven. Een wandeling door het groene dennenbos of lekker van het zonnetje genieten op de brede zandstranden, het kan gewoon allebei! De verkoelende wind in deze regio zorgt ervoor dat de surfliefhebbers hier absoluut op hun plek zijn. Daarnaast biedt de omgeving ook mogelijkheden om andere sporten te beoefenen. Wat dacht je van een potje golf of een kanotocht op het meer Étang de Léon, nabij Moliets-et-Maa? Het dorp is een toeristische bestemming is, maar heeft een rustige en traditionele uitstraling door de oude huizen die in regionale stijl zijn gebouwd.

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 5 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht in het openbaar vervoer en vliegverkeer. Ook in alle openbare gesloten gebouwen en ruimtes, bijvoorbeeld overheidsgebouwen, ziekenhuizen, winkels,  restaurants en hotels. Ook als je in de rij staat (buiten en binnen). In de volgende departementen is het verplicht om op straat een mondkapje te dragen voor iedereen van 11 jaar of ouder: Haute-Savoie (74), Briançon (Serre-Chevalier, 05) en Savoie (73).
Maximaal aantal personen buiten
Ja
Max. 10 personen
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels
Nee
Restaurants
Open
Terrassen en restaurants zijn open. Sinds 9 augustus wordt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud) verplicht in binnenruimtes en op terras, vanaf 12 jaar.  (Tot 30 september zijn kinderen van 12 t/m 17 jaar vrijgesteld).
Bars
Open
Terrassen en restaurants zijn open. Sinds 9 augustus wordt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud) verplicht in binnenruimtes en op terras, vanaf 12 jaar.  (Tot 30 september zijn kinderen van 12 t/m 17 jaar vrijgesteld).
Discotheken, clubs, nachtleven
Gesloten
Supermarkten en apotheken
Open
Atracties, activiteiten en bezienswaardigheden
Open
Evenementen (binnen & buiten)
Toegestaan
Met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud).
Transferregeling
Nee
Openbaar vervoer en taxi's
Toegestaan
Tussen 06.00 – 19.00 uur is het gebruik toegestaan. Tussen 19.00 – 06.00 uur enkel toegestaan voor essentiële trips.
Stranden
Open

Populaire accommodaties

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
9ºC
15ºC
16ºC
17ºC
18ºC
21ºC
24ºC
24ºC
25ºC
19ºC
14ºC
13ºC
Min.
4ºC
5ºC
7ºC
9ºC
11ºC
15ºC
18ºC
17ºC
14ºC
14ºC
8ºC
7ºC