1. Home
  2. Vakantie
  3. Frankrijk
  4. Côte d'Azur
  5. Saint-Aygulf
Saint-Aygulf

Vakantie Saint-Aygulf

Algemene informatie

In het hart van de Côte d’Azur ligt Saint-Aygulf, onderdeel van de gemeente Fréjus. Vanuit Saint-Aygulf kun je de prachtige regio goed verkennen, je zit immers echt centraal. Gelukkig is het strand nooit ver en kun je net zo gemakkelijk een dagje relaxen aan zee.

Je kunt echt alle kanten op
Wil je nu wel eens zelf de stad van de filmfestivals zien? Cannes heb je met de auto zo bereikt. Een dagje kijken naar de jachten en auto’s van miljonairs, heerlijk eten, kortom de sfeer proeven van Saint Tropez? Laat de auto lekker staan en neem vanuit de haven de boot naar deze luxueuze stad. Je kunt geen betere entree maken dan vanaf het water. De Côte d‘Azur heeft gewoon enkele geweldige wereldsteden, die het bezoeken waard zijn en vanuit Saint-Aygulf kun je ze stuk voor stuk verkennen.

Eventjes weg uit de stad
Wil jij juist echt de stad niet in, dat is bij Saint-Aygulf geen enkel probleem. Ook zonder maar één van deze plaatsten te bezoeken, hoef jij je hier niet te vervelen. Bezoek bijvoorbeeld Areca Parc, de botanische tuin van de regio. De toegang tot dit park is gratis en je kunt jezelf vergapen aan veel planten en bloemen. Kinderen zullen het hier ook geweldig vinden: er is ook een grote speeltuin.

Bekijk het eens op een hele andere manier
Tijdens je bezoek aan Saint-Aygulf kun je deze regio ook eens van een hele andere kant bekijken. Letterlijk en figuurlijk. Als je altijd al eens hebt willen duiken, is dit misschien het moment. De onderwaterwereld is prachtig hier. Op het water is het ook zo mooi. Bij een dagje windsurfen of zeilen kun je dit het beste zien. ‘Op een andere manier bekijken’ kun je ook figuurlijk zien. Fréjus is niet alleen leuke badplaats met veel leuke restaurantjes en winkels. De stad heeft een rijk verleden die terug gaat tot in de Romeinse tijd.

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Corona regelgeving op de bestemming

Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 11 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht in het openbaar vervoer en vliegverkeer. Ook in alle openbare gesloten gebouwen en ruimtes, bijvoorbeeld overheidsgebouwen, ziekenhuizen, winkels,  restaurants en hotels. Ook als je in de rij staat (buiten en binnen). In de volgende departementen is het verplicht om op straat een mondkapje te dragen voor iedereen van 11 jaar of ouder: Haute-Savoie (74), Briançon (Serre-Chevalier, 05) en Savoie (73).
Afname Covid-19 test voor vertrek
Ja
Vanaf 24/1/2021 negatieve PCR-test van minder dan 72 uur voor aankomst vereist.
Afname Covid-19 test bij aankomst
Nee
Gezondheidsverklaring
Nee
Quarantaine
Nee
Maximaal aantal personen buiten
Ja
Het samenkomen van mensen is op dit moment niet toegestaan.
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels
Ja
Je mag niet naar buiten gedurende deze tijd. Uitzonderingen; Je mag wel naar het werk gaan, de kinderen naar school brengen, boodschappen doen, naar de dokter gaan, max. 3 uur naar buiten (max 20 kilometer van je thuis adres), de hond uitlaten of een familielid bezoeken dat hulp nodig heeft. In het gehele land geldt er een avondklok van 18.00 - 06.00 uur.
Restaurants
Gesloten
Bars
Gesloten
Discotheken, clubs, nachtleven
Gesloten
Winkels
Open
Tot 18.00 uur.
Supermarkten en apotheken
Open
Geen verkoop van alcohol op specifieke tijden
Nee
Bars / Apres-ski
Gesloten
Discotheken / uitgaansleven
Gesloten
Evenementen (binnen & buiten)
Niet toegestaan
Winkels
Open
Supermarkten & drogisterijen
Open
Geen verkoop van alcohol op specifieke tijden
Nee
Atracties, activiteiten en bezienswaardigheden
Verschillend
Theaters, musea en bioscopen geopend.
Evenementen (indoor en outdoor)
Niet toegestaan
Stranden
Open
Luchthavens
Open
Afstand houden en temperatuurchecks verplicht (vanaf 11 jaar).
Transferregeling
Nee
Openbaar vervoer en taxi's
Toegestaan
Alleen toegestaan voor noodzakelijke reizen.
Tankstations
Open
Andere formaliteiten nodig om het land binnen te komen?
Nee

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Jonge stellen

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
13ºC
14ºC
20ºC
19ºC
22ºC
28ºC
30ºC
32ºC
25ºC
25ºC
16ºC
16ºC
Min.
4ºC
6ºC
9ºC
11ºC
12ºC
18ºC
22ºC
22ºC
19ºC
17ºC
10ºC
10ºC