1. Home
  2. Vakantie
  3. Frankrijk
  4. Côte d'Azur
  5. Saint-Aygulf
Saint-Aygulf

Vakantie Saint-Aygulf

Algemene informatie

In het hart van de Côte d’Azur ligt Saint-Aygulf, onderdeel van de gemeente Fréjus. Vanuit Saint-Aygulf kun je de prachtige regio goed verkennen, je zit immers echt centraal. Gelukkig is het strand nooit ver en kun je net zo gemakkelijk een dagje relaxen aan zee.

Je kunt echt alle kanten op
Wil je nu wel eens zelf de stad van de filmfestivals zien? Cannes heb je met de auto zo bereikt. Een dagje kijken naar de jachten en auto’s van miljonairs, heerlijk eten, kortom de sfeer proeven van Saint Tropez? Laat de auto lekker staan en neem vanuit de haven de boot naar deze luxueuze stad. Je kunt geen betere entree maken dan vanaf het water. De Côte d‘Azur heeft gewoon enkele geweldige wereldsteden, die het bezoeken waard zijn en vanuit Saint-Aygulf kun je ze stuk voor stuk verkennen.

Eventjes weg uit de stad
Wil jij juist echt de stad niet in, dat is bij Saint-Aygulf geen enkel probleem. Ook zonder maar één van deze plaatsten te bezoeken, hoef jij je hier niet te vervelen. Bezoek bijvoorbeeld Areca Parc, de botanische tuin van de regio. De toegang tot dit park is gratis en je kunt jezelf vergapen aan veel planten en bloemen. Kinderen zullen het hier ook geweldig vinden: er is ook een grote speeltuin.

Bekijk het eens op een hele andere manier
Tijdens je bezoek aan Saint-Aygulf kun je deze regio ook eens van een hele andere kant bekijken. Letterlijk en figuurlijk. Als je altijd al eens hebt willen duiken, is dit misschien het moment. De onderwaterwereld is prachtig hier. Op het water is het ook zo mooi. Bij een dagje windsurfen of zeilen kun je dit het beste zien. ‘Op een andere manier bekijken’ kun je ook figuurlijk zien. Fréjus is niet alleen leuke badplaats met veel leuke restaurantjes en winkels. De stad heeft een rijk verleden die terug gaat tot in de Romeinse tijd.

Corona informatie

Let op! De volgende Franse regio's hebben code oranje in Nederland; Aveyron, Bas-Rhin, Haute-Marne, Indre et Loire, Landes, Marne, Meurthe et Moselle, Seine Maritime, Tarn en Vienne, Parijs, L'Ain, les Alpes Maritimes, les Bouches-du-Rhône, la Corse-du-Sud en la Haute Corse, la Côte-d’Or, l’Essonne, le Gard, la Gironde, la Haute-Garonne, les Hauts-de-Seine, le Hérault, Ille-et-Vilaine, Isère, Loire, Loire-Atlantique, le Loiret, Maine-et-Loire, le Nord, Pas de Calais, Puy de Dôme, Pyrénées Atlantiques, Pyrénées Orientales, le Rhône, la Sarthe, la Seine-et-Marne, la Seine-Maritime, la Seine-Saint-Denis, Tarn-et-Garonne, le Val-de-Marne, le Val-d’Oise, le Var, le Vaucluse, les Yvelines, Doubs, Gers, Haute Louire, Hautes-Pyrénées, Meurthe et Moselle, Oise, Somme, Saône et loire en Tarn. Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt van de Nederlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Corona regelgeving op de bestemming

Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter en mondkapje verplicht in alle openbare ruimtes
Openbaar vervoer & taxi's
Gebruik toegestaan
Mondkapje verplicht. Het kan zijn dat er in Parijs aanvullende maatregelen zijn in verband met het coronavirus. Er rijden in Gironde (Bordeaux) tijdens de spitsuren geen bussen en treinen.
Maximaal aantal personen buiten
Nee
Advies is maximaal 10 personen.
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Supermarkten & drogisterijen
Open
Mondkapje verplicht
Tankstations
Open
Mondkapje verplicht
Restaurants
Open
Maximaal 10 personen per tafel, 1 meter afstand tussen de tafels. Mondkapje verplicht. De restaurants in Marseille en Aix-en-Provence zijn voor 15 dagen gesloten. In Lille, Toulouse, Saint-Étienne, Paris & voorsteden, Rouen, Grenoble, Montpellier et Rennes moeten de restaurants sluiten om 10 uur 's avonds, er mogen maximaal 10 mensen een groep vormen.
Bars
Open
Maximaal 10 personen per tafel, 1 meter afstand tussen de tafels. Mondkapje verplicht. De bars in Marseille en Aix-en-Provence zijn voor 15 dagen gesloten. In Lille, Toulouse, Saint-Étienne, Paris & voorsteden, Rouen, Grenoble, Montpellier et Rennes moeten de bars sluiten om 10 uur 's avonds, er mogen maximaal 10 mensen een groep vormen. Vanaf 6 oktober zijn alle bars in Parijs minimaal 15 dagen gesloten.
Winkels
Open
Mondkapje verplicht
Waterparken
n/a
Themaparken
Open
Dierentuinen
Open
Stranden
Open
Evenementen (binnen & buiten)
Toegestaan
Maximaal 10 personen binnen. In Lille, Toulouse, Saint-Étienne, Parijs & voorsteden, Rouen, Grenoble, Montpellier en Rennes mogen er geen evenementen met meer dan 1000 personen plaats vinden, ook zijn studentenfeestjes en lokale evenementen verboden.
Musea
Open
Mondkapje verplicht
Wellness
Open
Mondkapje verplicht
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels
Nee
Geen verkoop van alcohol op specifieke tijden
Zelfde regels als anders
Discotheken / uitgaansleven
Gesloten
Casino
Gesloten
Luchthavens
Open
Temperatuurcheck en mondkapje verplicht
Afname Covid-19 test voor vertrek of wachten in quarantaine
Nee
Afname Covid-19 test op bestemming
-
Gezondheidsverklaring verplicht
Ja
Quarantaine
Nee
Andere formaliteiten om het land binnen te komen
Nee
Transferregeling
Ja
1 meter afstand en hygiëne maatregelen

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Families Jonge stellen

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
13ºC
14ºC
20ºC
19ºC
22ºC
28ºC
30ºC
32ºC
25ºC
25ºC
16ºC
16ºC
Min.
4ºC
6ºC
9ºC
11ºC
12ºC
18ºC
22ºC
22ºC
19ºC
17ºC
10ºC
10ºC