1. Home
  2. Vakantie
  3. Frankrijk
  4. Languedoc-Roussillon
  5. Argelès sur Mer
Argelès sur Mer

Vakantie Argelès sur Mer

Algemene informatie

Argelès sur Mer is een leuke vakantiebestemming in Frankrijk. Deze bruisende badplaats ligt direct aan de Middellandse Zee, naast het prachtige plaatsje Collioure en aan de voet van de Pyreneeën. In het hoogseizoen is het in Argelès sur Mer druk en gezellig waar tot in de kleine uurtjes gezelligheid te vinden is. Ook zijn er in deze plaats een pretpark, kartbaan, bowlingbaan, bioscoop en vele barretjes en restaurantjes aan de boulevard te vinden.


Recreatie in Argelès sur Mer
Naast heerlijk luieren aan het strand, kunt u natuurlijk ook lekker actief zijn. Diepzeeduiken is een fantastische ervaring in het blauwe water van Argelès sur Mer. Ook windsurfen en parasailing behoren tot de mogelijkheden. En wilt u een dagje geen strand? Dan gaat u toch lekker de bergen in: wandelen, moutainbiken, abseilen en wildwaterkanoën, alles behoort tot de mogelijkheden. Zelfs een dagtochtje naar Barcelona of Andorra is te doen, deze liggen op ongeveer 100 kilometer afstand van deze badplaats.

FamFun

Bij alle accommodaties in Argeles sur mer is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Argels sur mer kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;
•1 rondvaart op de glasbodemboot L'Aquavista
•1 rondleiding & wijnproeven voor de ouders , terwijl de kinderen op schattenjacht gaan met onze animator
•Wekelijks de Beach Olympics: een dag vol met gave & originele activiteiten op het strand van Argèles-sur-Mer
•Minimaal 3 chill & fun activiteiten
•Playstation dat elk moment van de dag gebruikt kan worden

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.

Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een vakantie naar Argelès sur Mer, in de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 11 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht in het openbaar vervoer en vliegverkeer. Ook in alle openbare gesloten gebouwen en ruimtes, bijvoorbeeld overheidsgebouwen, ziekenhuizen, winkels,  restaurants en hotels. Ook als je in de rij staat (buiten en binnen). In de volgende departementen is het verplicht om op straat een mondkapje te dragen voor iedereen van 11 jaar of ouder: Haute-Savoie (74), Briançon (Serre-Chevalier, 05) en Savoie (73).
Maximaal aantal personen buiten
Ja
Max. 10 personen
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels
Nee
Restaurants
Open
Terrassen en restaurants zijn open. Sinds 9 augustus wordt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud) verplicht in binnenruimtes en op terras, vanaf 12 jaar.  (Tot 30 september zijn kinderen van 12 t/m 17 jaar vrijgesteld).
Bars
Open
Terrassen en restaurants zijn open. Sinds 9 augustus wordt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud) verplicht in binnenruimtes en op terras, vanaf 12 jaar.  (Tot 30 september zijn kinderen van 12 t/m 17 jaar vrijgesteld).
Discotheken, clubs, nachtleven
Gesloten
Supermarkten en apotheken
Open
Atracties, activiteiten en bezienswaardigheden
Open
Evenementen (binnen & buiten)
Toegestaan
Met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud).
Transferregeling
Nee
Openbaar vervoer en taxi's
Toegestaan
Tussen 06.00 – 19.00 uur is het gebruik toegestaan. Tussen 19.00 – 06.00 uur enkel toegestaan voor essentiële trips.
Stranden
Open

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Jonge stellen Stellen Families Jonge families

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
13ºC
20ºC
18ºC
18ºC
25ºC
26ºC
30ºC
32ºC
29ºC
22ºC
19ºC
15ºC
Min.
7ºC
9ºC
9ºC
11ºC
17ºC
16ºC
21ºC
21ºC
19ºC
14ºC
11ºC
8ºC