1. Home
  2. Vakantie
  3. Frankrijk
  4. Languedoc-Roussillon
  5. Calvisson
Calvisson

Vakantie Calvisson

Algemene informatie

In de regio Occitanie, tussen de steden Nimes en Montpellier vind je het dorpje Calvisson. Het plaatsje wordt omringt door een prachtig landschap van olijven- en wijngaarden en is de ideale uitvalsbasis voor een mooie vakantie in de regio Occitanie. Dit Zuid-Franse dorpje beschikt over een typisch Zuid-Franse markt met verse groenten en fruit; struin over de markt en smul van een heerlijke croissant bij de lokale boulangerie.

In de buurt
In deze veelzeidige regio vind je zowel zee, platteland als bergen. Houd je van natuur en wandelen? Maak een tripje naar het natuurpark Narbonnaise en Méditérannée en geniet van de natuur en de schitterende uitzichten. Als je houdt van Zuid-Franse steden, architectuur of shoppen dan is een bezoekje aan Montpellier en Nimes het zeker waard! En, vergeet geen bezoek te brengen aan de prachtige kust en een duik te nemen in de Middellandse zee.

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 5 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht in het openbaar vervoer en vliegverkeer. Ook in alle openbare gesloten gebouwen en ruimtes, bijvoorbeeld overheidsgebouwen, ziekenhuizen, winkels,  restaurants en hotels. Ook als je in de rij staat (buiten en binnen). In de volgende departementen is het verplicht om op straat een mondkapje te dragen voor iedereen van 11 jaar of ouder: Haute-Savoie (74), Briançon (Serre-Chevalier, 05) en Savoie (73).
Maximaal aantal personen buiten
Ja
Max. 10 personen
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels
Nee
Restaurants
Open
Terrassen en restaurants zijn open. Sinds 9 augustus wordt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud) verplicht in binnenruimtes en op terras, vanaf 12 jaar.  (Tot 30 september zijn kinderen van 12 t/m 17 jaar vrijgesteld).
Bars
Open
Terrassen en restaurants zijn open. Sinds 9 augustus wordt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud) verplicht in binnenruimtes en op terras, vanaf 12 jaar.  (Tot 30 september zijn kinderen van 12 t/m 17 jaar vrijgesteld).
Discotheken, clubs, nachtleven
Gesloten
Supermarkten en apotheken
Open
Atracties, activiteiten en bezienswaardigheden
Open
Evenementen (binnen & buiten)
Toegestaan
Met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud).
Transferregeling
Nee
Openbaar vervoer en taxi's
Toegestaan
Tussen 06.00 – 19.00 uur is het gebruik toegestaan. Tussen 19.00 – 06.00 uur enkel toegestaan voor essentiële trips.
Stranden
Open

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Families

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
11ºC
18ºC
17ºC
18ºC
23ºC
26ºC
32ºC
33ºC
28ºC
20ºC
17ºC
10ºC
Min.
4ºC
6ºC
6ºC
8ºC
15ºC
15ºC
19ºC
21ºC
16ºC
11ºC
9ºC
2ºC