1. Home
  2. Vakantie
  3. Frankrijk
  4. Loire
  5. Pornichet
Pornichet

Vakantie Pornichet

Algemene informatie

Pornichet ligt aan de zuidkust het prachtige Bretagne. Je kunt hier letterlijk alle kanten nog op met je vakantie? Wil je graag luieren aan zee, genieten van de adembenemende natuur, allerlei sporten beoefenen of graag veel mooie plaatsen bezoeken? Alles is ook een optie en zeker in dit deel van Frankrijk.

Vele uitstapjes
Je kunt vele fijne dagen doorbrengen in je hotel, appartement of op de camping, maar deze omgeving smeekt bijna om gezien te worden. Rij eens langs de vele oude en vooral hele charmante villa’s en landhuizen. Neem de picknickmand mee en ga op één van de vele mooie plekjes lunchen. Wat denk je van een dagje naar de paardenraces? Of ga wandelen door het binnenland van Bretagne, of ga de regio verkennen met een kajak. Zoals gezegd: je kunt alle kanten nog op.

Festiviteiten
Je kunt altijd al veel zien en doen in Pornichet , maar in de zomer wordt de lijst met activiteiten alleen maar langer. Le festival les Renc'Arts à Pornichet is een van de leuke festivals die je hier tegenkomt in de zomermaanden. Van half juli tot half augustus kun je genieten van veel muzikale optredens en veel leuke avonden.

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 5 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht in het openbaar vervoer en vliegverkeer. Ook in alle openbare gesloten gebouwen en ruimtes, bijvoorbeeld overheidsgebouwen, ziekenhuizen, winkels,  restaurants en hotels. Ook als je in de rij staat (buiten en binnen). In de volgende departementen is het verplicht om op straat een mondkapje te dragen voor iedereen van 11 jaar of ouder: Haute-Savoie (74), Briançon (Serre-Chevalier, 05) en Savoie (73).
Maximaal aantal personen buiten
Ja
Max. 10 personen
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels
Nee
Restaurants
Open
Terrassen en restaurants zijn open. Sinds 9 augustus wordt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud) verplicht in binnenruimtes en op terras, vanaf 12 jaar.  (Tot 30 september zijn kinderen van 12 t/m 17 jaar vrijgesteld).
Bars
Open
Terrassen en restaurants zijn open. Sinds 9 augustus wordt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud) verplicht in binnenruimtes en op terras, vanaf 12 jaar.  (Tot 30 september zijn kinderen van 12 t/m 17 jaar vrijgesteld).
Discotheken, clubs, nachtleven
Gesloten
Supermarkten en apotheken
Open
Atracties, activiteiten en bezienswaardigheden
Open
Evenementen (binnen & buiten)
Toegestaan
Met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud).
Transferregeling
Nee
Openbaar vervoer en taxi's
Toegestaan
Tussen 06.00 – 19.00 uur is het gebruik toegestaan. Tussen 19.00 – 06.00 uur enkel toegestaan voor essentiële trips.
Stranden
Open

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Jonge stellen Jonge families

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
9ºC
10ºC
13ºC
16ºC
16ºC
19ºC
25ºC
22ºC
23ºC
17ºC
12ºC
11ºC
Min.
2ºC
3ºC
7ºC
7ºC
9ºC
12ºC
16ºC
14ºC
11ºC
12ºC
7ºC
6ºC