1. Home
  2. Vakantie
  3. Griekenland
  4. Corfu
  5. Glyfada
Glyfada

Vakantie Glyfada

Algemene informatie

Glyfada is een heerlijk, rustig gelegen vakantieoord aan de westkust van Corfu op 3,5 kilometer van het dorpje Pelekas. Het is een schitterende baai waar zich slechts een tweetal accommodaties bevinden, kortom een perfecte bestemming voor een relaxte strandvakantie. Het ideale aan het strand is dat de zee zeer geleidelijk aan diep wordt, praktisch voor families met kinderen. Glyfada Beach is één van de mooiste stranden van Corfu. Het strand is omringd door rotsen, waardoor een mooie baai ontstaat die geschikt is voor vissen en zwemmen. Let op: de dichtstbijzijnde mogelijkheid om te pinnen is in Corfu-Stad.

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1,5 meter
Mondkapje
Ja
Verplicht in publieke en openbare buitenruimtes. Op straat geen mondkapje verplicht, tenzij de 1,5 meter niet gewaarbord kan worden.
Maximaal aantal personen buiten
Nee
Geen maximaal aantal personen zo lang er wel 1,5 meter afstand wordt gehouden.
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels?
Nee
Restaurants
open
Geen sluitingstijd, Max 10 personen aan een tafel. Binnen is alleen toegestaan als je ingeënt bent (14 dagen na laatste vaccinatie). Buiten ook mogelijk zonder vaccinatie.
Bars
Open
Geen sluitingstijd, Max 10 personen aan een tafel. Binnen is alleen toegestaan als je ingeënt bent (14 dagen na laatste vaccinatie). Buiten ook mogelijk zonder vaccinatie.
Discotheken, clubs, nachtleven
Gesloten
Supermarkten en drogisterijen
Open
Activiteiten, attracties en bezienswaardigheden
Gedeeltelijk gesloten
Musea en archeologische plekken in de openlucht zijn open. Enkel toegankelijk na volledige vaccinatie, een herstelbewijs of een negatieve corona (snel)test van uiterlijk 48 uur oud.
Evenementen (binnen en buiten)
Niet toegestaan
Transferregeling
Ja
85% Van de capaciteit. Privétransfer 2 personen maximaal.
Maximaal 4 personen in een (huur) auto, behalve wanneer je met een gezin bent met kinderen onder de 18 jaar. Dan mag je samen in de auto reizen.
Openbaar vervoer en taxi's
Ja
Stranden
Open
Goed om te weten

Populaire accommodaties

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
10ºC
14ºC
17ºC
20ºC
25ºC
30ºC
33ºC
32ºC
29ºC
22ºC
18ºC
12ºC
Min.
4ºC
7ºC
8ºC
10ºC
15ºC
19ºC
23ºC
24ºC
18ºC
14ºC
11ºC
5ºC