1. Home
  2. Vakantie
  3. Griekenland
  4. Mykonos
  5. Super Paradise Beach
Super Paradise Beach

Vakantie Super Paradise Beach

Algemene informatie

Super Paradise is de naam van een prachtig zandstrand op Mykonos. Het ligt op ongeveer 6 kilometer ten zuidoosten van het gezellige centrum van Mykonos-stad en is daarom een ideale uitvalsbasis voor een heerlijk vakantie op Mykonos. Vanuit de hoofdstad rijden er busjes naar dit partystrand en vanaf het strand van Ornos vaart er een bootje om mensen regelmatig te vervoeren naar Super Paradise Beach. Het strand is mooi met fijn zandstrand en het zeewater loopt geleidelijk af. Je kunt hier een comfortabel strandbedje huren en bij de bar kun je terecht voor biertjes/wijn en cocktails.

Het heerlijke zandstrand met kristalhelder water is goed beschut omdat het in een diepe baai ligt en is een ideaal strand  voor een ultieme stranddag. Hier meren jachten aan om een heerlijke dag op het paradijselijke strand door te brengen of om, vanaf de middag, te feesten bij de bekende beach club. Op dit strand komt “iedereen”; jet-setters, modellen en hippe mensen. Dus een ideaal strand voor people watching!

Corona informatie

Corona maatregelen

* LET OP! Belangrijke informatie *
De Griekse overheid maakt het vanaf 27 juni verplicht om minimaal 48 uur voor aankomst op elke Griekse luchthaven een zogenoemde Passenger Load Factor formulier in te vullen. Je kunt deze
hier invullen.

Corona regelgeving op de bestemming

Afstand in publieke ruimtes
1,5 meter aanbevolen
Openbaarvervoer
Gebruik toegestaan, mondkapje verplicht
Maximaal aantal personen buiten
onbeperkt
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Supermarkten en drogisterijen
Open
Tankstations
Open
Restaurants
Open
Tafels alleen in openucht met veilige afstand tussen de tafels. Het maximaal aantal gasten aan 1 tafel is 6, behalve voor families met minderjarige kinderen. Personeel draagt verplicht een mondkapje. Voor gasten is dit aanbevolen maar niet verplicht.
Bars
Open
Aantal gasten afhankelijk van hoeveelheid mensen per vierkante meter aanwezig zijn.
Winkels
Open
Aantal gasten afhankelijk van hoeveelheid mensen per vierkante meter aanwezig zijn. In winkelcentra is 1 persoon per 20 vierkante meter toegestaan en in kleinere winkels 1 persoon per 15 of 10 vierkante meter. Mondkapjes zijn aanbevolen.
Themaparken
Open
Dierentuinen
Open
Stranden
Open
Evenementen (binnen en buiten)
Niet toegestaan
Musea
Open
Wellness
Open
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels
Nee
Geen verkoop van alcohol op specifieke tijden
Zelfde regels als anders
Discotheken / uitgaansleven
Gesloten
Casino
Gesloten
Luchthavens
Mondkapje verplicht
Vanaf 1 juli worden vluchten naar alle luchthavens in Griekenland opgestart. Er worden steekproefsgewijs coronatesten afgenomen op luchthavens. Hieraan dienen alle bezoekers die hiervoor worden uitgekozen mee te werken. Na de test mag de bezoeker direct door naar het hotel.

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden Families Stellen Jonge stellen