1. Home
  2. Vakantie
  3. Griekenland
  4. Mykonos
  5. Super Paradise Beach
Super Paradise Beach

Vakantie Super Paradise Beach

Algemene informatie

Super Paradise is de naam van een prachtig zandstrand op Mykonos. Het ligt op ongeveer 6 kilometer ten zuidoosten van het gezellige centrum van Mykonos-stad en is daarom een ideale uitvalsbasis voor een heerlijk vakantie op Mykonos. Vanuit de hoofdstad rijden er busjes naar dit partystrand en vanaf het strand van Ornos vaart er een bootje om mensen regelmatig te vervoeren naar Super Paradise Beach. Het strand is mooi met fijn zandstrand en het zeewater loopt geleidelijk af. Je kunt hier een comfortabel strandbedje huren en bij de bar kun je terecht voor biertjes/wijn en cocktails.

Het heerlijke zandstrand met kristalhelder water is goed beschut omdat het in een diepe baai ligt en is een ideaal strand  voor een ultieme stranddag. Hier meren jachten aan om een heerlijke dag op het paradijselijke strand door te brengen of om, vanaf de middag, te feesten bij de bekende beach club. Op dit strand komt “iedereen”; jet-setters, modellen en hippe mensen. Dus een ideaal strand voor people watching!

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1,5 meter
Mondkapje
Ja
Verplicht in publieke en openbare buitenruimtes. Op straat geen mondkapje verplicht, tenzij de 1,5 meter niet gewaarbord kan worden.
Maximaal aantal personen buiten
Nee
Geen maximaal aantal personen zo lang er wel 1,5 meter afstand wordt gehouden.
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels?
Nee
Restaurants
open
Geen sluitingstijd, Max 10 personen aan een tafel. Binnen is alleen toegestaan als je ingeënt bent (14 dagen na laatste vaccinatie). Buiten ook mogelijk zonder vaccinatie.
Bars
Open
Geen sluitingstijd, Max 10 personen aan een tafel. Binnen is alleen toegestaan als je ingeënt bent (14 dagen na laatste vaccinatie). Buiten ook mogelijk zonder vaccinatie.
Discotheken, clubs, nachtleven
Gesloten
Supermarkten en drogisterijen
Open
Activiteiten, attracties en bezienswaardigheden
Gedeeltelijk gesloten
Musea en archeologische plekken in de openlucht zijn open. Enkel toegankelijk na volledige vaccinatie, een herstelbewijs of een negatieve corona (snel)test van uiterlijk 48 uur oud.
Evenementen (binnen en buiten)
Niet toegestaan
Transferregeling
Ja
85% Van de capaciteit. Privétransfer 2 personen maximaal.
Maximaal 4 personen in een (huur) auto, behalve wanneer je met een gezin bent met kinderen onder de 18 jaar. Dan mag je samen in de auto reizen.
Openbaar vervoer en taxi's
Ja
Stranden
Open
Goed om te weten

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Stellen Jonge stellen Overige Vrienden Families