GroepsreisBij Sunweb boek je een groepsreis op maat!

Ontdek het ruime aanbod aan groepsreizen.

Bij Sunweb boek je een groepsreis naar de zon vanaf 20 personen of meer. Of je nu op zoek bent naar een vakantie voor de hele familie, een personeelsuitje, een (sport) club of bridge groep, wij helpen je graag een vakantie op maat te vinden én te organiseren. Bekijk hieronder de top 4 meest populaire groepsbestemmingen om alvast geïnspireerd te raken. Ook op de blog lees meer over groepsreizen bij Sunweb. Ben je benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Schroom dan niet om een offerte aan te vragen!

Waarom een groepsreis boeken?

  • Ruim aanbod bestemmingen
  • Ruim aanbod aan verblijfsplaatsen
  • Persoonlijk advies van de kenners
  • Bijna altijd professionele reisleiding ter plaatse
  • Perfect voor jouw (sport)vereniging, vriendengroep of familie
CONTACT: 010-2700877 of groepsreizen@sunweb.nl

Vraag gratis een offerte aan

Vraag hier gratis de offerte aan voor je groepsvakantie. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.Aanvragen groepreis

Met 20 of meer personen op vakantie gaan kan een heel gedoe zijn. Want hoe boek je in hemelsnaam zoveel kamers tegelijkertijd? En zijn er dan wel genoeg vluchten beschikbaar? En je gaat met de tennisvereniging, dus er moeten wel tennisbanen aanwezig zijn. En is er naast de tennisbaan wel ook nog iets te doen? En, en, en… Maak je geen zorgen, Sunweb Groepsreizen comes to the rescue!


Hoe werkt het?

  • Vraag vrijblijvend een offerte aan
  • Zodra wij je aanvraag ontvangen, nemen we contact op pm jullie volledige wensen in kaart te brengen
  • Maximaal vijf werkdagen na het kennismakingsgesprek ontvang je één of meerdere reisvoorstellen. Je kunt deze voorstellen op je gemak bespreken met jouw groep.
  • Na een paar dagen nemen we contact op pm te zien of de voorstellen naar wens zijn en de gewenste reis verder uit te werken.


Waar begin je?

Je begint bij het invullen van de offerte aanvraag. Hier vul je zo specifiek mogelijk jouw wensen in. In het losse opmerkingen veld kun je dit toelichten. Dit formulier vormt een goede basis voor een eerste voorstel van mogelijkheden 


Grootte van de groep nog onzeker

Soms weet je dat er animo is voor een groepsreis, maar weet je niet exact hoeveel mensen van jouw bedrijf/vereniging/vrienden/familie/etc. mee op vakantie willen. Je kunt dan een groepsaanvraag doen voor een maximaal aantal personen. Tot een afgesproken datum heb jij de tijd om jouw exacte aantal deelnemers door te geven. Ideaal! Wanneer je zelf kamers zou boeken kan dit hoge annuleringskosten met zich meebrengen. Door de heldere afspraken die je met de afdeling groepsreizen maakt, ben je een stuk flexibeler.


Reisleiding ter plaatse

Op (bijna) alle bestemmingen van Sunweb is reisleiding aanwezig. Wel zo handig, als jij vragen hebt over jouw verblijf of activiteiten. Ook in noodgevallen is de reisleiding altijd bereikbaar; prettig als je weet dat je ter plaatse altijd terecht kunt bij een bestemmingsexpert.