1. Home
  2. Vakantie
  3. Italië
  4. Adriatische Kust
  5. Cavallino
Cavallino

Vakantie Cavallino

Algemene informatie

Cavallino is een gezellige badplaats aan de Adriatische kust in Italië. Op deze  fijne plek combineer je een relaxte strandvakantie met een cultuur.

Schitterede zandstranden in Cavallino
Schitterende goudgele zandstranden van kilometers langs smelten samen met de helderblauwe Adtiatische zee. Het is genieten geblazen op het fijne zachte zand. Als je lekker wilt relaxen en werken aan een mooie zonbruine teint is dit dé plek. Maar ook voor een potje beachvolley en andere (water)sporten kun je hier terecht. Niet zo’n strand liefhebber maar wel op zoek naar verkoeling? Dan kun je in het spectaculaire waterpark Aqualandia in Lido di Jesolo, roetsjen van de tofste waterglijbanen of je mee laten voeren over de 135 meter lande ‘Crazy River’.

Een snuifje cultuur
Vanuit Cavallino kun je heel gemakkelijk uitstapjes maken naar een aantal interessante trekpleisters, waaronder het romantische Venetië. Stap samen in een gondel en vaar door het labyrint van smalle kanaaltjes. Flaneer vervolgens over het beroemde San Marco plein en bezoek de prachtige basiliek met gouden koepels. Maar let op: drink je kopje espresso niet op het plein, maar liever ergens achteraf, anders dan kun je de hoofdprijs betalen. Ook de historische stad Verona bevindt zich niet ver weg. Na een uurtje of 2 rijden kun je net als Julia op het balkon wachten op een serenade van haar geliefde Romeo. Of deze er gaat komen is nog maar de vraag, maar je kunt 'm in ieder geval van je bucketlist afstrepen!

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 6 jaar verplicht in alle binnen- en buitenruimtes
Maximaal aantal personen buiten
Nee
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Nee
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels?
Nee
Restaurants
Open
Max. 6 personen per tafel. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht. Groene pas is vanaf 6/8 verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Bars
Open
Max. 6 personen per tafel. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Discotheken, clubs, nachtleven
Open
Buiten dansen is toegestaan. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Supermarkten en drogisterijen
Open
Activiteiten, attracties en bezienswaardigheden
Open

Musea en andere culturele instellingen zijn ook in het weekend geopend. Van maandag tot vrijdag zijn de toelatingen beperkt tot een maximum aantal personen. Het maximum aantal toeschouwers mag niet meer bedragen dan 50% van de maximaal toegestane capaciteit en in ieder geval niet meer dan 1.000 personen voor buitenoptredens en 500 personen voor binnen optredens.

Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.

Evenementen (binnen en buiten)
Ja
Transferregeling
Open
Openbaar vervoer en taxi's
Open
Stranden
Open
Goed om te weten
Voor openbaar vervoer, winkels, en bars / restaurants in het hotel is de groene pas niet verplicht.

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Families

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
9ºC
10ºC
14ºC
18ºC
18ºC
27ºC
29ºC
30ºC
25ºC
21ºC
13ºC
12ºC
Min.
-1ºC
5ºC
4ºC
11ºC
13ºC
20ºC
21ºC
22ºC
17ºC
15ºC
8ºC
7ºC