1. Home
  2. Vakantie
  3. Italië
  4. Gardameer
  5. Castelnuovo del Garda
Castelnuovo del Garda

Vakantie Castelnuovo del Garda

Algemene informatie

Castelnuovo del Garda is een klein en authentiek Italiaans stadje in het Noorden van Italië en ten zuidoosten van het Gardameer. Het plaatsje wordt gekenmerkt door de burcht, dat te vinden is aan de rand van de historische kern. Castelnuovo del Garda is een top bestemming als je komt met kinderen. Het is namelijk niet alleen een authentiek stadje met een historische kern; op zeer kleine afstand liggen leuke pretparken die zorgen voor urenlang plezier!

Het historische gedeelte van Castelnuovo del Garda

Castelnuovo del Garda is een echt authentiek Italiaans dorpje die de gezellige typische Italiaanse sfeer heeft vastgehouden. Het historische gedeelte is vooral bekend van de oude burcht die je op de rand van de historische kern vindt. Ook bezit het plaatsje over een mooie kerk uit de 18e eeuw; Santa Maria

 

Ontdek de omgeving omgeving

Op nog geen steenworp afstand ligt het Gardameer, het grootste meer van Italië. Het Gardameer is een zeer populaire bestemming in Italië en is zeker een bezoekje waard. Huur een waterfiets en verken het mooie meer met het hele gezin. Zin in een leuk uitje met de kids? Breng een bezoek aan het toffe waterpark; plezier gegarandeerd! Vergeet ook geen bezoekje te brengen aan een van de leuke pretparken. De kinderen zullen het fantastisch vinden in Gardaland en Movieland.

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 6 jaar verplicht in alle binnen- en buitenruimtes
Maximaal aantal personen buiten
Nee
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Nee
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels?
Nee
Restaurants
Open
Max. 6 personen per tafel. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht. Groene pas is vanaf 6/8 verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Bars
Open
Max. 6 personen per tafel. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Discotheken, clubs, nachtleven
Open
Buiten dansen is toegestaan. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Supermarkten en drogisterijen
Open
Activiteiten, attracties en bezienswaardigheden
Open

Musea en andere culturele instellingen zijn ook in het weekend geopend. Van maandag tot vrijdag zijn de toelatingen beperkt tot een maximum aantal personen. Het maximum aantal toeschouwers mag niet meer bedragen dan 50% van de maximaal toegestane capaciteit en in ieder geval niet meer dan 1.000 personen voor buitenoptredens en 500 personen voor binnen optredens.

Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.

Evenementen (binnen en buiten)
Ja
Transferregeling
Open
Openbaar vervoer en taxi's
Open
Stranden
Open
Goed om te weten
Voor openbaar vervoer, winkels, en bars / restaurants in het hotel is de groene pas niet verplicht.

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Jonge families Jonge stellen

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
7ºC
9ºC
16ºC
22ºC
21ºC
30ºC
31ºC
31ºC
25ºC
22ºC
13ºC
11ºC
Min.
0ºC
3ºC
4ºC
9ºC
11ºC
18ºC
21ºC
22ºC
16ºC
14ºC
8ºC
6ºC