1. Home
  2. Vakantie
  3. Italië
  4. Sardinië
  5. Golfo Aranci
Golfo Aranci

Vakantie Golfo Aranci

Algemene informatie

Golfo Aranci is van oorsprong een vissersdorpje maar staat tegenwoordig bekend om de mooie haven en om de, hoe kan het ook anders, geweldige stranden. Wanneer je hier zelf bent, begrijp je wel waarom. Vooral het smaragdgroene zeewater is prachtig om te zien en natuurlijk heerlijk om in te zwemmen! Daarnaast is Golfo Aranci echt een sfeervol dorpje waar je het echte Sardinië nog mee kan maken. De schilderachtige uitzichten en knusse restaurantjes zorgen niet alleen voor een fantastische sfeer, je krijgt hier meteen dat heerlijke vakantiegevoel.

Aan de haven in Golfo Aranci vind je veel visrestaurants waar je heerlijke verse vis kunt eten. Eén van die restaurantjes is ‘Trattoria Al Gambero Ghiotto’, een echte aanrader! Voor leuke winkeltjes ga je naar ‘Via Libertà'. In deze straat vind je een aantal winkels met lokale producten en ook wat winkeltjes met souvenirs. Even wat anders dan Sardinië? Neem dan de ferry in de haven voor een leuk dagje op het vasteland van Italië!

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 6 jaar verplicht in alle binnen- en buitenruimtes
Maximaal aantal personen buiten
Nee
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Nee
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels?
Nee
Restaurants
Open
Max. 6 personen per tafel. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht. Groene pas is vanaf 6/8 verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Bars
Open
Max. 6 personen per tafel. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Discotheken, clubs, nachtleven
Open
Buiten dansen is toegestaan. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Supermarkten en drogisterijen
Open
Activiteiten, attracties en bezienswaardigheden
Open

Musea en andere culturele instellingen zijn ook in het weekend geopend. Van maandag tot vrijdag zijn de toelatingen beperkt tot een maximum aantal personen. Het maximum aantal toeschouwers mag niet meer bedragen dan 50% van de maximaal toegestane capaciteit en in ieder geval niet meer dan 1.000 personen voor buitenoptredens en 500 personen voor binnen optredens.

Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.

Evenementen (binnen en buiten)
Ja
Transferregeling
Open
Openbaar vervoer en taxi's
Open
Stranden
Open
Goed om te weten
Voor openbaar vervoer, winkels, en bars / restaurants in het hotel is de groene pas niet verplicht.

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Stellen Alleen reizend Jonge stellen