1. Home
  2. Vakantie
  3. Italië
  4. Sardinië
  5. Murta Maria
Murta Maria

Vakantie Murta Maria

Algemene informatie

Aan de oostkust van het mooie eiland Sardinië vind je Murta Maria. Dit kleine dorpje ligt verscholen in een groene en heuvelachtige omgeving. In het plaatsje is niet heel veel te doen, maar dit is helemaal niet erg. Het is juist heerlijk rustig zo! Je vindt er wel een aantal restaurants, een paar barretjes en een kleine supermarkt. En de prachtige omgeving maakt het helemaal goed. Wat dacht je van afgelegen strandjes, mysterieuze grotten en vrijwel onaangeraakte baaien met adembenemende uitzichten? Het is hier zo mooi dat je het wel moet ontdekken! Wil je toch graag de drukte en gezelligheid opzoeken? Ga dan naar Olbia. Met de auto ben je hier zo en vooral ’s avonds is het hier erg gezellig. Maar ook overdag kun je hier goed terecht. Lekker shoppen in de ‘Corso Umberto’ en een terrasje pakken op het ‘Piazza Regina Margherita’. Grote kans dat je hier kunt genieten van livemuziek!

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 6 jaar verplicht in alle binnen- en buitenruimtes
Maximaal aantal personen buiten
Nee
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Nee
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels?
Nee
Restaurants
Open
Max. 6 personen per tafel. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht. Groene pas is vanaf 6/8 verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Bars
Open
Max. 6 personen per tafel. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Discotheken, clubs, nachtleven
Open
Buiten dansen is toegestaan. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Supermarkten en drogisterijen
Open
Activiteiten, attracties en bezienswaardigheden
Open

Musea en andere culturele instellingen zijn ook in het weekend geopend. Van maandag tot vrijdag zijn de toelatingen beperkt tot een maximum aantal personen. Het maximum aantal toeschouwers mag niet meer bedragen dan 50% van de maximaal toegestane capaciteit en in ieder geval niet meer dan 1.000 personen voor buitenoptredens en 500 personen voor binnen optredens.

Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.

Evenementen (binnen en buiten)
Ja
Transferregeling
Open
Openbaar vervoer en taxi's
Open
Stranden
Open
Goed om te weten
Voor openbaar vervoer, winkels, en bars / restaurants in het hotel is de groene pas niet verplicht.

Populaire accommodaties

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
14ºC
18ºC
18ºC
19ºC
22ºC
29ºC
32ºC
33ºC
28ºC
27ºC
19ºC
17ºC
Min.
5ºC
4ºC
9ºC
9ºC
12ºC
16ºC
20ºC
22ºC
20ºC
17ºC
11ºC
10ºC