1. Home
  2. Vakantie
  3. Italië
  4. Sardinië
  5. San Teodoro
San Teodoro

Vakantie San Teodoro

Algemene informatie

San Teodoro is op en top Sardinië. San Teodoro is sfeervol, San Teodoro is heerlijk! Met maar liefst 18 stranden en veel knusse baaitjes, is het iedere keer weer moeilijk kiezen, waar we onze handdoek nu weer neerleggen. Achter het strand van La Cinta bevindt zich de “Stagno di San Teodoro”. Hier vind je unieke flora en fauna, te midden van een moerasachtige lagune. Het is zelfs mogelijk om hier flamingo’s te spotten! Zittend aan de rand van de kust, kun je de zonsondergang bekijken, terwijl je uitzicht hebt op de kleine eilandjes voor de kust. Heerlijk!

En ondanks de rustige en relaxte sfeer, kun je ook in de avonduren je hart ophalen. De gezellige bars, restaurants en enkele clubs zorgen ervoor dat je je hier niet snel zult vervelen. Begin je avond met een heerlijk diner en eindig op de dansvloer! In de zomermaanden is er ook nog eens een leuke avondmarkt, waar je kunt slenteren langs alle soorten kraampjes. Wanneer wij hier zijn, krijgen we spontaan een lach op onze gezicht! Een vakantie hier is dan ook onvergetelijk en zeker aan te raden.

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 6 jaar verplicht in alle binnen- en buitenruimtes
Maximaal aantal personen buiten
Nee
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Nee
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels?
Nee
Restaurants
Open
Max. 6 personen per tafel. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht. Groene pas is vanaf 6/8 verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Bars
Open
Max. 6 personen per tafel. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Discotheken, clubs, nachtleven
Open
Buiten dansen is toegestaan. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Supermarkten en drogisterijen
Open
Activiteiten, attracties en bezienswaardigheden
Open

Musea en andere culturele instellingen zijn ook in het weekend geopend. Van maandag tot vrijdag zijn de toelatingen beperkt tot een maximum aantal personen. Het maximum aantal toeschouwers mag niet meer bedragen dan 50% van de maximaal toegestane capaciteit en in ieder geval niet meer dan 1.000 personen voor buitenoptredens en 500 personen voor binnen optredens.

Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.

Evenementen (binnen en buiten)
Ja
Transferregeling
Open
Openbaar vervoer en taxi's
Open
Stranden
Open
Goed om te weten
Voor openbaar vervoer, winkels, en bars / restaurants in het hotel is de groene pas niet verplicht.

Populaire accommodaties

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
14ºC
17ºC
18ºC
19ºC
22ºC
29ºC
33ºC
33ºC
28ºC
28ºC
19ºC
18ºC
Min.
5ºC
7ºC
9ºC
10ºC
12ºC
17ºC
21ºC
22ºC
20ºC
17ºC
11ºC
11ºC