1. Home
  2. Vakantie
  3. Italië
  4. Toscane
  5. San Donato in Fronzano
San Donato in Fronzano

Vakantie San Donato in Fronzano

Algemene informatie

Prachtig gelegen tussen de beroemde glooiende heuvelen van Toscane  vind je het kleine, pittroeske Italiaanse plaatsje San Donato in Fronzano. Geniet van de beroemde Italiaans keuken en proef de beste wijnen uit de omgeving.

Ook voor culturele bezienswaardigheden kun je prima een vakantie naar San Donato in Fronzano boeken. Florence, Lucca, Pisa... allemaal op nog geen uur rijden Maar je kunt tijdens een vakantie in Italië ook een kijkje nemen in het hoog op een heuvel gelegen stadje Volterra. Betoverende uitzichten over het glooiende heuvellandschap gegarandeerd! Een dagtrip naar Volterra, gesticht door de Etrusken, is een reis door de tijd. Breng een bezoek aan het Romeinse theater, met marmeren Korinthische zuilen. En sla ook vooral de middeleeuwse Duomo di Volterra niet over.

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 6 jaar verplicht in alle binnen- en buitenruimtes
Maximaal aantal personen buiten
Nee
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Nee
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels?
Nee
Restaurants
Open
Max. 6 personen per tafel. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht. Groene pas is vanaf 6/8 verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Bars
Open
Max. 6 personen per tafel. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Discotheken, clubs, nachtleven
Open
Buiten dansen is toegestaan. Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.
Supermarkten en drogisterijen
Open
Activiteiten, attracties en bezienswaardigheden
Open

Musea en andere culturele instellingen zijn ook in het weekend geopend. Van maandag tot vrijdag zijn de toelatingen beperkt tot een maximum aantal personen. Het maximum aantal toeschouwers mag niet meer bedragen dan 50% van de maximaal toegestane capaciteit en in ieder geval niet meer dan 1.000 personen voor buitenoptredens en 500 personen voor binnen optredens.

Vanaf 6/8 is een groene pas verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, minimaal 1 vaccin, negatieve corona test van max 48 uur of document dat je de laatste 6 maanden covid hebt gehad.

Evenementen (binnen en buiten)
Ja
Transferregeling
Open
Openbaar vervoer en taxi's
Open
Stranden
Open
Goed om te weten
Voor openbaar vervoer, winkels, en bars / restaurants in het hotel is de groene pas niet verplicht.

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Stellen Jonge stellen

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
9ºC
13ºC
14ºC
18ºC
22ºC
23ºC
31ºC
34ºC
28ºC
20ºC
15ºC
10ºC
Min.
2ºC
6ºC
5ºC
6ºC
14ºC
12ºC
17ºC
19ºC
16ºC
10ºC
8ºC
5ºC