1. Home
  2. Vakantie
  3. Oostenrijk
  4. Salzburgerland
  5. Zauchensee
Zauchensee

Vakantie Zauchensee

Algemene informatie

Zauchensee is een prachtig dorp tussen de bergen. Zoals de naam al weggeeft, ligt het alpendorp aan een meer. Als Zauchensee nog geen geweldige vakantiebestemming was, dan is het nu zeker. Op en rond het water kun je vele fijne uren doorbrengen. Zelfs zeilen in de Alpen behoort tot de mogelijkheden hier!

Sportief in de bergen
Zoals bij de meesten plaatsen in de Alpen heb je hier sportieve mogelijkheden te over. Mensen die Oostenrijk vaker bezoeken weten het al lang: je kunt in de bergen veel meer dan alleen wandelen. Al is dit nog steeds een van de meest geliefde activiteiten in de zomermaanden. En terecht ook! Het is een ideale manier om van de schitterende omgeving te genieten. Let alleen wel op waar je je voeten neerzet als je jezelf vergaapt aan de omringende bergtoppen!

Sfeervol Oostenrijk
Zauchensee zelf heeft ontzettend veel sfeer. De houten chalets, de vele kleurige bloemen, de gezellige restaurants. Een dagje ‘niets’ doen en  met een boek in een alpenwei gaan liggen lezen, is ook zeker geen verkeerd idee.

Corona informatie

Kijk voor het laatste reisadvies en coronamaatregelen op je bestemming op de website van de overheid. Deze informatie wijzigt regelmatig dus check de website kort voor vertrek.

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Families Jonge families

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
-2ºC
4ºC
8ºC
12ºC
15ºC
23ºC
21ºC
21ºC
11ºC
16ºC
5ºC
-2ºC
Min.
-8ºC
-1ºC
2ºC
2ºC
4ºC
14ºC
14ºC
14ºC
7ºC
7ºC
1ºC
-8ºC