Hotel RH Gijon Gandia

Hotel RH Gijon Gandia

RH Gijon Gandia ligt op slechts een klein stukje lopen van het schitterende strand en het gezellige centrum. De kamers zijn modern ingericht en hebben bijna allemaal een balkon. Er zijn ook kamers met uitzicht over zee.

Het mooi ingerichte restaurant biedt een gevarieerd buffet en op de bovenste verdieping van het hotel bevindt zich een trendy bar, waar je een adembenemend uitzicht over Playa de Gandia hebt, terwijl je een verfrissend drankje drinkt. Heerlijk van het zonnetje genieten kan op het mooi aangelegde zonneterras bij het zwembad. Om even lekker te bubbelen is er een jacuzzi en ontspannen kan in het Turks bad. Voor wie een beetje in vorm wil blijven tijdens de vakantie is er een fitnessruimte.
Lees meer Hotel RH Gijon Gandia Lees minder Hotel RH Gijon Gandia
 • Trendy bar op dak van hotel
 • Centraal gelegen
 • Kamers met zeezicht

Er is geen informatie over kamertypes beschikbaar

Playa de Gandia

Playa de Gandia is een plaatsje met een typisch Spaanse sfeer. Er gaan vooral Spanjaarden naartoe, maar steeds meer andere toeristen ontdekken deze prachtige plaats. Naast een haventje en winkelstraatjes vind je hier een lang, breed zandstrand. Dit schitterende strand is perfect voor kleine kinderen, omdat de zeebodem langzaam afloopt. Voor een fijne wandeling is er een mooie boulevard en op ongeveer 7 kilometer bevindt zich het stadscentrum van Gandia. Hier zijn pittoreske pleintjes, smalle straatjes en bezienswaardigheden zoals het Paleis Ducal en het archeologisch museam van Gandia.

Playa de Gandia
 • Privétransfer inbegrepen
 • Zeebodem loopt langzaam af
 • Typisch Spaanse sfeer
 • Haventje
 • Breed zandstrand

Costa de Valencia

De Costa de Valencia is prachtig: oneindige stranden wisselen zich af met typische Spaanse dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan. Langs de schitterende kustlijn vind je naast langgerekte stranden en rustig, helder zeewater ook mooie, indrukwekkende kliffen. Het achterland bestaat uit wijngaarden, mooie natuur met hoge bergen, diepe kloven, stuwmeren, uitgestrekte bossen en wandelwegen.

De Costa de Valencia staat bekend om haar heerlijke ‘paella’ en om de citrusvruchten met als belangrijkste: de sinaasappel. De hoofdstad is de gelijknamige stad Valencia. Deze fantastische stad heeft een rijk historisch verleden, maar naast monumentale bezienswaardigheden zijn er ook moderne gebouwen te bewonderen. De stad wordt ook wel de stad van de bloemen genoemd en je vindt hier dan ook heel veel parken en tuinen. De Costa de Valencia wordt voornamelijk bezocht door de Spanjaarden zelf, maar langzaam ontdekken ook toeristen buiten Spanje deze mooie vakantiebestemming.


Let op!
Er is aan de Costa de Valencia geen reisleiding aanwezig. Het noodnummer is (Ciska) +34 670 253 831
Er zijn geen excursies te boeken via Sunweb op deze bestemming.

Costa de Valencia
 • Privé transfer inbegrepen
 • Stad Valencia
 • Prachtig achterland
 • Typisch Spaans
 • Schitterend strand

Het weer

Praktische informatie

Hoofdstad:
De hoofdstad van Spanje is Madrid.

Taal:
De officiële taal is Spaans. Maar met Engels of Duits kun je vaak ook terecht.

Tijd:
Spanje heeft geen tijdsverschil met Nederland. Behalve op de
Canarische Eilanden, daar is het 1 uur vroeger dan in Nederland. Dit geldt zowel voor de zomer- als de wintertijd.

Valuta:
De officiële munteenheid van Spanje is de euro. Pinnen in Spanje en op de Canarische Eilanden is geen probleem. Vrijwel overal zijn betaalautomaten waar je kunt pinnen. Ook betalen met credit card is op vele plaatsen mogelijk.

Voltage:
Het voltage is net als in Nederland 220 volt. Het stopcontact is soms wel anders van vorm. In dat geval kun je een tussenstekker in de supermarkt kopen.

Reisdocumenten:
Je dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldig identiteitsbewijs.
Heb je niet de Nederlandse nationaliteit, dan is het belangrijk om na te vragen of er andere regels van toepassing zijn. Dit vraag je na bij de ambassade van het land waar je heen wilt en de landen waar je doorheen reist.

Let op!
Voor
Spanje geldt:
Indien je met een gezelschap reist, waarvan er niemand ouder is dan 18 jaar, dient iedereen in het bezit te zijn van een ouderverklaring inclusief kopie van het paspoort van de ouder/verzorger.
Hier kan bij het hotel/appartement om gevraagd worden. Dit is wettelijk vastgelegd en er worden geen uitzonderingen gemaakt. Het hotel/appartement kan je de toegang weigeren indien je geen ouderverklaring kunt overhandigen.

Het reizen met de juiste documenten is jouw eigen verantwoordelijkheid. Sunweb kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Vaccinatie:
Voor actuele informatie betreffende vaccinaties en andere gegevens over gezondheid en reizen kijk je op de site van LCR: www.lcr.nl.

Alarmnummer:
Het alarmnummer in Spanje voor de politie, ambulance en brandweer is 112.

Eten & drinken:
Spanje staat bekend om tapas (kleine hapjes) en paella (rijst met schaaldieren). Daarnaast staat Spanje bekend om sangria: een fruitige wijn die wordt geserveerd in een karaf met verse vruchten

Het water in Spanje is niet zoals je in Nederland gewend bent. Het wordt afgeraden kraanwater te drinken. Je kunt het beste in de supermarkt of bij het hotel/appartement flessen water kopen.

Fooien:
Het is in Spanje de gewoonte om een fooi van ca. 5% tot 10% te geven.

Openingstijden:
De winkels in Spanje zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00-14.00 uur en van 16.30-20.00 uur. In de toeristische (bad)plaatsen zijn de winkels vaker langer geopend.

Feestdagen:
In Spanje worden de volgende feestdagen gevierd:

 • 1 mei Dag van de Arbeid
 • 15 augustus Maria Hemelvaart
 • 12 oktober Spaanse Nationale Feestdag
 • 1 november Allerheiligen

 

Belangrijk

Het is verplicht toeristenbelasting te betalen in Spanje. De kosten hiervoor zijn per persoon per nacht, voor personen van 17 jaar en ouder. De kosten betaal je ter plaatse bij het inchecken en zijn afhankelijk van het aantal sterren van je verblijf.

Ervaringen

Voor deze accommodatie is er nog geen beoordeling beschikbaar.

Beoordelingen

Vluchtinformatie

Wijzig

In welke periode?
  Naar het begin