Azuurblauwe zee op het eiland Corfu

Last minute Corfu

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zomervakantie
  4. Griekenland
  5. Corfu

Last minute Corfu

Ontdek de prachtige groene omgeving van het Griekse eiland Corfu!

Vlak voor het vaste land van Griekenland, net als Zakynthos in de Ionische zee, vind je het Griekse eiland Corfu. Een last minute naar Corfu zorgt er voor dat je nooit meer anders wilt. De idyllische dorpjes en badplaatsen die het eiland rijk is zijn omringd door prachtig groene bebossing.

Dit eiland leent zich uitstekend voor het huren van een scooter of auto, om Corfu optimaal te kunnen verkennen.
Een leuke tip is om het Achilleion te bezoeken. Dit grote paleis is gebouwd in opdracht van de Oostenrijkse keizerin Sissi en bezit over prachtige tuinen. De goedlachse locals die je onderweg tegenkomt willen je met alle liefde vertellen over de rijke en bijzondere geschiedenis van het eiland.

Waarom Corfu?

Als je tijdens je last minute vakantie naar Corfu op ontdekkingstocht gaat, is Corfu-Stad de moeite waard om te bezoeken. De hoofdstad van dit eiland is een van de mooiste steden van heel Griekenland. Corfu ademt Britse, Franse en Venetiaanse invloeden. Dit geldt ook voor de badplaats Paleokastritsa. Het water bij dit strand is helderblauw en het is erg leuk om hier te snorkelen. Wil jij meer last minutes van Griekse eilanden bekijken? Neem dan eens een kijkje bij onze andere Griekse last minutes.