Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
vrouw met hoedjes en grieks vlaggetje in haar hand met uitzicht op griekse stad

Goedkope familievakantie Griekenland

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Familievakanties
  4. Griekenland

Familievakantie naar Griekenland: eindeloos veel keus. En niet duur!

Weet je nog hoe jij een vakantie ging plannen vóórdat je kinderen had? Dikke kans dat je nu bij het boeken op hele andere dingen let. Een familievakantie naar Griekenland is een fantastisch plan als je een fijne tijd wilt voor zowel je kroost als voor jezelf. In de zomermaanden heb je er gegarandeerd lekker weer. Op de Griekse eilanden zoals het populaire Zakynthos of Kreta heb je oneindig veel verblijven, voorzieningen en vermaak gericht op gezinnen. En het barst er van Blue Flag stranden, het kwaliteitssymbool voor stranden die extra schoon en veilig zijn. Niet alleen is Griekenland een fijne bestemming voor met kleine kindjes, ook tieners zullen de tijd van hun leven hebben op de familievakantie naar Griekenland. En wat ook fijn is; Griekenland is geen duur vakantieland. Je maakt het natuurlijk zo gek als je zelf wilt, maar je hoeft niet diep in je buidel te tasten om als gezin onvergetelijke herinneringen te maken tijdens je familievakantie in Griekenland.

Kindvriendelijke accommodaties voor je familievakantie in Griekenland

Of je nou een luxe familievakantie in Griekenland zoekt, of dat je een wat kleiner budget hebt; je zult hoe dan ook een heerlijke en kindvriendelijke accommodatie vinden die perfect past bij jouw portemonnee. In Griekenland vind je ontelbaar veel accommodaties met zwemparadijzen, kidsclubs, speelruimtes en animatie. En los van de kindvriendelijke eet-opties die ze overal bieden (frietjes, pizza, pasta) is de Griekse keuken heel divers. Zelfs de meest kieskeurige eter zal er smullen. Je kunt voor je familievakantie in Griekenland ook voor all inclusive kiezen. Dan zijn vervoer, verblijf, eten en drinken, entertainment en soms zelfs wellness en excursies inbegrepen in een van tevoren afgesproken prijs. Voor veel families aantrekkelijk, omdat je nergens meer over hoeft na te denken en niets hoeft te regelen. Binnen deze all inclusives heb je verschillende prijsklassen. Ook als je op zoek bent naar een goedkope familievakantie in Griekenland is dit dus een optie.

Welk Grieks eiland kies jij voor je familievakantie in Griekenland?

Als je voor een familievakantie in Griekenland kiest, heb je een waanzinnige bestemming te pakken wat betreft bezienswaardigheden voor met kinderen. Het enige is dat je een keuze zult moeten maken wáár in Griekenland je met je gezin heen gaat. Als grootste eiland van het land is Kreta met kinderen sowieso een perfecte keuze. Het heeft kindvriendelijke stranden, aqua- en themaparken, indrukwekkende archeologische opgravingen en prachtige dorpjes, steden en natuur om doorheen te wandelen. Maar ook Zakynthos met kinderen, of Rhodos zijn eilanden waar je met het gezin een waanzinnige tijd beleeft. Natuur, cultuur en waterpret komen allemaal samen op de Griekse eilanden. Als het strand een must is op vakantie voor jouw gezin, is een familievakantie naar Griekenland al helemaal een uitstekende keus. Op elk Grieks eiland vind je er stranden, de één nog oogverblindender dan de ander. Welk strand wordt jouw favoriet?