Griekse Eilanden

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Griekse Eilanden

Vakantie vieren op één van de Griekse Eilanden

Ontdek de mooiste Griekse Eilanden

Op de Griekse Eilanden zijn tal van heerlijke zandstranden te vinden maar hiernaast is er ook voor de cultuurliefhebber genoeg te beleven. Zo beschikt elk Grieks eiland over authentieke dorpjes met elk een eigen karakter.

De populairste Griekse Eilanden zijn Kreta, Rhodos, Kos en Zakynthos maar ook de andere eilanden zijn een bezoek waard! Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Lefkas, Kefalonia, Lesbos en Corfu.  De combinatie van zon, cultuur, natuur en heerlijk eten maken de eilanden in Griekenland tot een ideale bestemming voor een zonvakantie.

Bekijk hier de vakanties naar de Griekse Eilanden:

Op vakantie naar een Grieks eiland?

Zie jij een vakantie naar de Griekse Eilanden wel zitten? Naast de bovenstaande eilanden zijn er nog veel meer unieke eilanden te ontdekken! 

Cycladen eilanden 

De eilanden die behoren tot de Cycladen zijn enorm populair onder vakantiegangers. Dankzij het pittoreske karakter van deze eilanden kun je hier de mooiste plaatjes schieten. Een bekend eiland dat je waarschijnlijk kent van de foto's, is het spookjesachtige Santorini. Maar vergeet ook zeker de kleinere eilanden zoals Naxos en Paros niet! Ook deze bestemmingen zijn perfect voor een romantische vakantie. 

Eilandhoppen in Griekenland

Er zijn zo veel mooie Griekse eilanden, dat we het snappen dat de keuze voor een Grieks eiland lastig kan zijn. Daarom kun je met Sunweb ook eilandhoppen in Griekenland! Dus, kun je niet kiezen tussen een aantal eilanden, waarom bezoek je ze dan niet allemaal tijdens het eilandhoppen?