Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
De kust van Griekenland, blauwe zee met rotslandschap aan het water

Zomervakantie Griekenland boeken

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zomervakantie
  4. Griekenland

Zomervakantie in Griekenland: laat je verrassen door de Griekse schoonheid

In de zomervakantie naar Griekenland op vakantie? Het vasteland en de prachtige (9000!) Griekse eilanden bieden de perfecte zomermix. Denk aan vele zonuren, Griekse lekkernijen, historische schatten, lange kustlijnen met wonderschone baaien en kristalhelder zeewater. Griekse eilanden Kreta, Kos en Zakynthos zijn in de zomermaanden juli en augustus erg in trek en bieden voor ieder type vakantieganger wat wils. Zoek je luxe en comfort? Ga voor een all inclusive vakantie naar Griekenland en laat je volledig in de watten leggen. Op zomervakantie met het hele gezin? Tijdens een familievakantie naar Griekenland beleeft zowel jong als oud een onvergetelijke tijd. Waar in Griekenland vier jij je zomervakantie?

Zomervakanties in Griekenland

Zonzeker zijn op je zomervakantie in Griekenland

Wil je verzekerd zijn van goed weer, boek dan in de zomervakantie. Griekenland is met warme en droge zomers een perfecte bestemming voor in zomermaanden. Vier je vakantie met kinderen en ben je gebonden aan schoolvakanties, dan boek je je zomervakantie in Griekenland ergens tussen eind juli en eind augustus. Heb je de vrijheid om buiten juli en augustus een zomervakantie naar Griekenland te boeken, kies dan voor de maanden juni of september, zo net buiten het hoogseizoen. Qua accommodaties is er in ieder geval voor ieder wat wils. Van adults only resorts tot kindvriendelijke familiehotels; het is een fantastische bestemming voor jong en oud en alles ertussenin. Huur een auto en ontdek al het moois dat het Griekse eiland van jouw keus te bieden heeft. Veel vakantiegangers kiezen ervoor om op hun zomervakantie in Griekenland all inclusive te gaan. Niet gek, want of je nou met je gezin, je moeder of je geliefde reist; nergens over hoeven nadenken tijdens je vakantie en alles bestellen wanneer je wilt, klinkt als muziek in de oren, toch?

Een ontspannen of actieve zomervakantie in Griekenland

Boek je je zomervakantie naar Griekenland, dan spelen factoren als zon, zee en strand zeker een rol. Het zijn ook de bijzonder mooie stranden die veel vakantiegangers in de zomervakantie naar Griekenland trekken. Maar het land heeft los van het heerlijke klimaat ontzettend veel bezienswaardigheden en onvergetelijke activiteiten om te ondernemen. Door de rijke geschiedenis van het land, vind je er verschillende archeologische en historische hoogtepunten. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Athene, waar het barst van belangrijke monumenten. Beklim de mythische berg Olympus, waar je een actieve hike combineert met eeuwenoude geschiedenis. Daarnaast hebben de bergen, kloven, meren en grotten grote aantrekkingskracht op (actieve) natuurliefhebbers. Duik je graag in het lokale leven? Waan je een echte Griek(se) in één van de vele authentieke dorpjes en duik samen met de plaatselijke bevolking de tavernes in voor een heerlijke traditionele maaltijd.