Last minute Kos

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zomervakantie
  4. Griekenland
  5. Kos

Last minute Kos-stad

Vlak voor de kust van Turkije ligt het Griekse eiland Kos. Net als Rhodos en Kreta is dit eiland een perfecte plek om jouw zonvakantie door te brengen. Met een heerlijk klimaat, fijne stranden en prachtige omgeving heeft het alle facetten om weer helemaal op te laden.

Kos staat ook wel bekend als fietseiland. Speciale fietspaden zijn aangelegd en op bijna elke hoek van de straat valt wel een fiets te huren. Een fantastische bijkomstigheid voor de actievere vakantieganger. Een andere leuke bijkomstigheid is dat de Turkse badplaats Bodrüm erg goed te bereiken is vanuit de hoofdstad Kos-stad. Met 20 minuten varen waan je je voor even in een compleet andere wereld waar de temperatuur vaak nog net iets hoger ligt, perfect voor een leuk dagje uit!

Waarom Kos?

Kos heeft mooie plekken die zeker de moeite waard zijn. Aan de oostkant van het eiland ligt Kos-stad. De hoofdstad heeft een prachtige haven en mooie terrassen. Daarnaast bezit Kos ook over het romantische bergdorpje Zia. Sommige restaurants hebben een dakterras, waar je kunt genieten van een schitterende zonsondergang. Een last minute naar Kos is helemaal het einde!

Kan je geen genoeg krijgen van Griekenland en wil je meer bestemmingen bekijken? Klik dan hier voor meer last minutes naar de Griekse zon.