Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Sunweb sneeuwbericht

Wintersport in december

  1. Home
  2. Wintersport
  3. December

Wintersport in december 2022

Ontdek de voordelen van een wintersportvakantie in december

Boek met Sunweb een wintersportvakantie in december en genieten maar. Reken op een sfeervolle vakantie in de decembermaand. Of je nu in de kerstvakantie gaat of buiten de vakanties om. Ga naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland of Andorra: met Sunweb ga je voor een topwintersport.

Waarom een wintersportvakantie december 2022?

Zin in een witte kerst? Of het jaar afsluiten in de sneeuw? Dan is wintersporten in december een heel goed idee. Maar ook als je graag als eerste van de piste roetsjt, want in december is het wintersportseizoen net gestart en worden veel skigebieden geopend. Buiten de kerstvakantie om kun je dus rekenen op rust in de bergen! En op romantiek, want dankzij de vele lichtjes en kerstbomen, is het extra sfeervol in de bergdorpen. Waar ga jij naartoe in december? 

Goed voorbereid op wintersport

Voor het eerst op wintersport? Of is het een tijdje geleden? We hebben voor je op een rijtje gezet wat je allemaal moet regelen voor vertrek. En wat je in je koffer moet stoppen! Lees onze blog en ga goed voorbereid naar je wintersportbestemming

Boek je wintersport in december

 Grote keuze uit accommodaties

 Altijd inclusief skipas

 Goede prijs/kwaliteitverhouding voor je wintersport

 Met een gerust gevoel weg dankzij de Vakantiegarantie

De aanraders van onze klanten

Vind je vakantie met vertrek in december