100% flexibiliteit wintersport

Wintersport maart

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Maart

Wintersportvakantie in maart

De leukste sneeuwbestemmingen in maart

In maart hebben een aantal regio's nog voorjaarsvakantie. Perfect dus voor een wintersportvakantie met je gezin! Ook buiten de vakanties om is het genieten op de pistes. In maart is het namelijk vaak al een stuk rustiger én schijnt de zon wat vaker. Maar het kan ook zomaar nog flink sneeuwen. Met Sunweb ga je in maart op wintersport naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland of Andorra.

Wintersportbestemmingen in maart

Vind je vakantie met vertrek in maart

Alle informatie over wintersport in maart

Sneeuwbestemmingen maart 2023

Waarom een vakantie maart 2023?

In maart is het al een stuk rustiger op de pistes. Wil je de pistes in alle stilte bewonderen? Dan is dit dus de periode om de latten onder te binden! In maart kan het wel een stuk warmer zijn en dat is natuurlijk niet zo goed voor de sneeuw. Voorkom skiën in de papperige sneeuw en ga naar een sneeuwzeker skigebied met pistes boven de 2000 meter. Ischgl of Sölden bijvoorbeeld. 

Goed voorbereid op wintersport

Voor het eerst op wintersport? Of is het een tijdje geleden? We hebben voor je op een rijtje gezet wat je allemaal moet regelen voor vertrek. En wat je in je koffer moet stoppen! Lees onze blog en ga goed voorbereid naar je wintersportbestemming