Ontdek Frankrijk

#ExploreFrance

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Ontdek Frankrijk

Ontdek het beste van de Franse Alpen

Echt de meest authentieke ski-ervaring

Ontdek de sneeuwzekere skigebieden van Frankrijk in een van de charmante traditionele Franse dorpjes in de Savoie en 'Isère. Profiteer ervan om samen quality time door te brengen in je authentieke thuis weg van huis. En vergeet niet volop te genieten van de heerlijke lokale Franse keuken. Begin jouw dag op de uitgestrekte pistes met het gemak van ski-in/ski-out en ontdek de grootste aaneengesloten gebieden. 

Waarom Frankrijk

De beste skivakanties

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Ideaal voor families
  • Traditionele Franse dorpjes
  • Grote aaneengesloten gebieden

Les Trois Vallées is een plek waar je ècht moet zijn geweest. Het grootste aaneengesloten gebied ter wereld biedt genoeg variatie met een hoge sneeuwgarantie vanwege detop van ruim 3000 meter.

Met 600km aan piste kan iedere wintersporter zich hier uitleven.
Op de Frans-Zwitserse grens ligt dit veelzijdige gebied met pistes voor beginners en meer dan voldoende  off-piste mogelijkheden.

Het pitoreske Le Grand Domain bestaat uit 3 ski resorts met de mogelijkheden om te skiën op grote hoogte, kinderpistes, prachtige pistes tussen de bomen en een speciaal beginnersgebied.

In het hart van de Franse Alpen ligt het prachtige gebied le Grand Massif. Ontdek de 5 aaneengesloten gebieden binnen de Haute-savoie, met fantastisch uitzicht op de omgeving van de Mont Blanc.