Ontdek Frankrijk

#ExploreFrance

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Ontdek Frankrijk

Ontdek het beste van de Franse Alpen

Echt de meest authentieke ski-ervaring

 Bezoek de populaire Franse skigebieden en wees verzekerd van een mooie laag sneeuw tijdens jouw skivakantie. Ontdek de hooggelegen gebieden met sneeuwzekerheid en de charmante en authentieke dorpen in Savoie en Isère.

In Frankrijk heb je alle keus: breng qualitytime door in een gezellig chalet met de familie of kies voor een hotel en laat alle verplichtingen thuis. Na een dag op de piste is het tijd om je te laten verwennen en te smullen van de Franse keuken. Raclette of tartiflette? 

Ontdek jij deze winter één van Frankrijk grootste aaneengesloten skigebieden?

Waarom Frankrijk

De beste skivakanties

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Ideaal voor families
  • Traditionele Franse dorpjes
  • Grote aaneengesloten gebieden

Les Trois Vallées is een plek waar je ècht moet zijn geweest. Het grootste aaneengesloten gebied ter wereld biedt genoeg variatie met een hoge sneeuwgarantie vanwege detop van ruim 3000 meter.

Met 600km aan piste kan iedere wintersporter zich hier uitleven.
Op de Frans-Zwitserse grens ligt dit veelzijdige gebied met pistes voor beginners en meer dan voldoende  off-piste mogelijkheden.

Het pitoreske Le Grand Domain bestaat uit 3 ski resorts met de mogelijkheden om te skiën op grote hoogte, kinderpistes, prachtige pistes tussen de bomen en een speciaal beginnersgebied.

In het hart van de Franse Alpen ligt het prachtige gebied le Grand Massif. Ontdek de 5 aaneengesloten gebieden binnen de Haute-savoie, met fantastisch uitzicht op de omgeving van de Mont Blanc.