Terug

Wintersport in Flims, Laax & Falera

Destination image
Pistes
19 Km
81 Km
88 Km
0 Km
188 Km
Totaal
Liften
11
10
7
Hoogte
3018m
1100m
Gletsjer
1
Loipe
62Km
Funpark
4

Algemene informatie

De dorpen Flims, Laax en Falera vormen samen het grootste skigebied van Graubünden, met in totaal 220 kilometer aan pistes. Het staat bekend als een waar paradijs voor snowboarders en freestylers met de 4 spectaculaire funparken en de indoor Freestyle Academy. Hier kun je je tricks eerst even 'droog' oefenen, voordat je ze op 1 van de ruim 90 obstakels in de funparks uitprobeert. Vernieuwd dit jaar is de Superpipe halfpipe in het NoName snowpark. Deze is met maar liefst 40 meter verlengd en bereikt daarmee Olympische proporties.

Toch is Flims, Laax & Falera niet alleen in trek bij freestylers, ook gezinnen weten het skigebied te vinden. Dit door de goede voorzieningen voor kinderen. Zo zijn er volop brede pistes, goede skischolen met speciale kinderprogramma's en schijnt de zon vaak ook nog eens volop. Dit maakt het tot een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen.

Wat leuk is, is dat de drie dorpen die samen het skigebied vormen wel elk hun eigen karakter behouden hebben. Flims heeft de elegante uitstraling van een traditioneel kuuroord, Laax is daarentegen een sportief en trendy dorp, Falera is de kleinste van de drie en is nog een idyllisch bergdorp.
Lees verder Minder informatie

Populaire bestemmingen in Flims, Laax & Falera

Bestemmingen

Populair skigebied bij de volgende reizigers

Vrienden
Families
Stellen
naar boven