Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

All inclusive Italië

  1. Home
  2. Vakantie
  3. All inclusive
  4. Italie

La dolce vita tijdens jouw all inclusive vakantie in Italië

Onbezorgd genieten van al het lekkers wat Italië te bieden heeft

Grote kans dat wanneer je aan Italië denkt, je denkt aan lekker eten. Pasta, pizza, risotto, en natuurlijk het typisch Italiaanse ijs. Allerlei dingen die je tijdens jouw all inclusive vakantie in Italië vast en zeker zult gaan proeven. 

Waarom all inclusive Italië?

  • Onbezorgd genieten
  • Proef het echte Italië

All inclusive vakantie Italië

Haal alles uit jouw vakantie naar Sicilië

Wie aan een all inclusive vakantie denkt, denkt misschien al snel aan de oneindige buffetten in Turkije. In Italië is all inclusive misschien iets minder bekend, maar er zijn zeker goede all inclusive hotels te vinden!

Goedkope all inclusive Italië

Tijdens een all inclusive vakantie kom je eenmaal op bestemming niet meer voor onverwachte kosten te staan. Ideaal dus voor een goedkope vakantie naar Italië. Hou misschien wel rekening met een cappuccino in het centrum van Taormina of een gelato aan de boulevard van Giardini Naxos, want op deze schitterende bestemming zal je er ook zeker op uit willen! Maar dat kan perfect vanuit jouw volledig verzorgde all inclusive vakantieadres. Vaak met Italiaanse én andere gerechten op het menu en soms zelfs een typisch Siciliaans ontbijt of een Siciliaanse avond, waardoor jij je even helemaal onder kunt dompelen in de Italiaanse levensstijl.

Sicilië all inclusive

Tijdens jouw all-in vakantie op het mooie Italiaanse eiland Sicilië is er zo ontzettend veel te ontdekken! Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de vulkaan de Etna, dwaal door de lieflijke straatjes in Cefalu en bezoek het eilandje Isola Bella, dat voor de kust bij Taormina ligt.