All inclusive vakantie Kroatië

In Kroatië combineer je moeiteloos cultuur en strand met elkaar. Met een goed all inclusive hotel als uitvalsbasis kun je dit voordelig én volkomen ontspannen doen. In de verschillende plaatsjes van de natuurrijke streken Istrië en Dalmatië vind je de mooiste kerken, pleinen en historische poorten. Langs de kust, waar talloze eilandjes voor liggen, kun je op de mooiste stranden van het warme weer genieten. Of breng eens een bezoek aan de sprookjesachtige stad Dubrovnik. Een all inclusive vakantie vier je in Kroatië eenvoudig en voordelig, terwijl je van al het moois kunt genieten dat het land te bieden heeft. 

All inclusive vakantie in Dubrovnik-Neretva

Het oude centrum van Dubrovnik staat welverdiend op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Bezoek in deze stad de mooiste kathedralen en maak een wandeling over de oude stadsmuur. Vervolgens kun je in jouw all inclusive hotel een verfrissende duik en hapje en drankje nemen!

All inclusive vakantie in Istrië

De roerige geschiedenis van de regio Istrië in Kroatië heeft als gevolg dat jij er nu van talloze schitterende bouwwerken in verschillende bouwstijlen kunt genieten. En dat terwijl de ligging aan zee, met honderden eilandjes voor de kust een perfect decor vormt voor een all inclusive zonvakantie.

All inclusive vakantie in Dalmatië

In Dalmatië vind je naast een geweldige kustlijn, ook waanzinnig mooie natuur. Hier vind je onder andere nationaal park Krka, natuurpark Kornati en de beroemde Plitvice- meren. Tijdens een all inclusive vakantie in Dalmatië ontdek je al het moois dat dit gebied jou te bieden heeft. 

All inclusive vakantie aan het strand

De zon, een cocktail, een goed boek, lekker eten en drinken, het geluid van ruisende golven op de achtergrond en helemaal nérgens aan hoeven denken: dat is all inclusive vakantie vieren in Kroatië in de mooiste hotels die pal aan het strand liggen!