Barcelo Hotel Group

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Barcelo
Op Sunweb vind je een uitgebreide selectie van de populaire Barcelo hotels. Het is zeker niet zonder reden dat deze veel succes hebben gehad. Jaar na jaar bieden de Barcelo hotels een fantastische service tegen scherpe prijzen. De hotelketen biedt de fijnste verblijven, die niet direct je hele vakantiebudget opslokken, terwijl je toch mooi, stijlvol en modern verblijft. Dit betekent onder meer dat je kunt genieten van een extra Sangria of die massage kunt boeken waar je naar hunkert.

Al meer dan 85 jaar bieden de Barcelo hotels het beste wat de hotel industrie te bieden heeft. Als familiebedrijf zijn zij geleidelijk geëvolueerd tot wat zij nu zijn: Spanje's derde grootste hotelketen. Maar het belangrijkste is dat ze de essentie van hun concept hebben weten te behouden: altijd een uitstekende service bieden. Barcelo creëert hotels op basis van innovatieve concepten en een baanbrekende, originele en unieke manier van zakendoen, waarbij de gasten en het personeel centraal staan.

Vandaag de dag bezit de Barcelo familie meer dan 235 hotels in 21 verschillende landen. Hun succes ligt gedeeltelijk in hun focus op diversificatie, en in het inzicht dat alle mensen uniek zijn. Daarom wenden zij zich tot hun gasten om precies aan te bieden wat zij echt willen. Daarom bestaat Barcelo vandaag uit vier merken, die het kader vormen van vier verschillende manieren om de Barcelo Hotel Group te begrijpen en te beleven.
  • Geweldig vermaak voor kinderen en volwassenen
  • Alle hotels met fitness en een uitgebreid activiteitenprogramma
  • Een warm en gastvrij personeel en hotels met een aangename en gezellige sfeer.

Bekijk de Barcelo Hotels & Resorts

Er is altijd een Barcelo hotel dat bij je past!

Vind een stukje Azië in Spanje

Voor degenen die naar Azië willen, maar denken dat de prijs van vluchten de pret bederft, is Barcelo Asia Gardens Hotel & Thai Spa in Benidorm de perfecte keuze. Er is een reden waarom we het hotel categoriseren als een uitstekend hotel. De weelderige Aziatische tuin zal je in een mum van tijd doen ontspannen, vooral na een traditionele Thaise massage. Geniet van de heerlijke zomerse temperaturen aan de hand van maar liefst 6 verschillende prachtige en kristalheldere zwembaden.

Geweldig entertainment voor kinderen en volwassenen

Ook kinderen vermaken zich uitstekend in de Barcelo hotels. Het getalenteerde animatieteam vermaakt met dans en plezier, bijvoorbeeld in het Hotel Occidental Torremolinos Playa. Bovendien verdienen alle hotels een ster voor hun ruime keuze aan smakelijke All Inclusive restaurants

Fitness & activiteiten

Misschien vind je dat je vakantie genoeg heeft van een siësta aan het zwembad. We begrijpen het, maar maak je geen zorgen, Barcelo hotels zijn de perfecte plek om je bikini body of six-pack in vorm te houden. In het Barcelo Pueblo Park apparthotel op Mallorca bijvoorbeeld, ontspan je volledig met een Pilates-les of verbrand je calorieën in de fitnessruimte.

Vriendelijk en gastvrij personeel

Maar wat maakt Barcelo hotels zo uniek? Om te beginnen heet een van de 23.000 personeelsleden u bij aankomst van harte welkom. De hotels zijn allemaal vrij groot, maar de Barcelo familie heeft ervoor gezorgd dat elk hotel een aangename en gastvrije sfeer heeft. Dat maakt een verblijf hier zo speciaal!