Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Sunweb & Radio 538 winactie

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Deals
  4. Radio-538

Win een vakantie voor twee op Radio 538!

Droom jij ook weg van een heerlijke vakantie naar de zon? Sunweb en Radio 538 slaan de handen in één met een winactie die deze dromen werkelijkheid kunnen maken. Zo maak jij kans op een zomervakantie voor twee personen door elke vrijdag tussen 14:00 en 18:00 uur naar Evers & co. op Radio 538 te luisteren. Elke week wordt er in de show een nieuwe ode gebracht aan een Sunweb vakantiebestemming. Raad jij in de liveshow over welk land het gaat? Dan maak jij kans op een heerlijke getaway met jouw partner, familielid of vriend(in)! Wil jij liever direct een vakantie boeken? Boek dan nu alvast jouw ideale vakantie naar de zon!

Edwin Evers Radio 538 en Sunweb actie

Win een Sunweb zonvakantie voor twee bij radioshow Evers & co.

Kijk jij ook al uit naar een vakantie in de zon naar bestemmingen zoals Griekenland, Turkije of Spanje? Sunweb en Radio 538 komen met een winactie waarin jij kans maakt op een zonvakantie voor twee personen. Het enigste wat jij hoeft te doen is elke vrijdag tussen 14:00 en 18:00 uur luisteren naar radioprogramma Evers & co., en de show bellen wanneer jij een van de liefdesverklaringen aan een Sunweb vakantiebestemming hoort. Wanneer jij in de liveshow raadt over welk land dit gaat, dan staat je een lastige keuze te wachten...

Zo maak jij kans op een heerlijke zonvakantie voor twee personen

In de liveshow krijg jij de mogelijkheid om te kiezen voor een zonvakantie naar het land waar die dag een liefdesbrief over werd gerapt, of je doet mee met de ‘vakantieband', waar je kans maakt op een reis naar één van de beste vakantiebestemmingen van Sunweb. Bij de vakantieband keuze krijg je een bandopname te horen met een snelle opeenvolging van onze meest prachtige reisbestemmingen. Weet jij op tijd ‘stop’ te zeggen en land jij op een van onze vakantiebestemmingen? Dan kan de vakantievoopret alvast beginnen en win jij een zonvakantie voor twee personen naar jouw gewonnen reisbestemming!