Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
  1. Home
  2. Vakantie
  3. Duitsland
  4. Moezel
Moezel

Vakantie Moezel

Algemene informatie

Moezel is net als, Eifel, Sauerland en Noordrijn - Westfalen een zeer populaire streek in Duitsland. Je vindt er vele, prachtige wijngaarden, mooie bossen, heuvels en rivieren en gezellige dorpen en steden. De gastvrijheid van de lokale bevolking en de korte afstand vanaf Nederland maken dit gebied tot een perfecte bestemming voor een korte of wat langere vakantie.

Genieten in een prachtige omgeving
Je kunt in Moezel genieten van heerlijke gerechten met uitstekende streekwijnen. Houd je van wandelen en fietsen dan zit je hier goed: er zijn diverse wandel- en fietstochten voor je uitgestippeld. Verder vind je er diverse wildparken met o.a. wilde zwijnen, geiten, hertjes en paarden. Langs de Moezel liggen ook mooie dorpjes en stadjes met pittoreske steegjes, smalle staatjes en mooie pleinen. Trier is de oudste stad van
Duitsland en heeft vele beschermde monumenten die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Ook heeft de stad een groot aanbod aan winkels, goede restaurants en uitgaansgelegenheden.

Boottochtje over de Moezel
Ook voor de jongste vakantiegangers is er tijdens een vakantie in de Moezel genoeg te beleven. Van een indoor speelpark en een waterspeelplaats tot een attractiepark en een dierentuin. Een ontspannen boottochtje over de Moezel of een bezoekje aan één van de vele, indrukwekkende burchten kan met kinderen ook erg leuk zijn.

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
3ºC
9ºC
13ºC
20ºC
19ºC
26ºC
27ºC
25ºC
22ºC
16ºC
10ºC
8ºC
Min.
-2ºC
2ºC
3ºC
7ºC
7ºC
14ºC
11ºC
14ºC
7ºC
10ºC
3ºC
1ºC

Populaire accommodaties

Bestemmingen

Vluchtinformatie

Deze bestemming bieden wij alleen aan per eigen vervoer.