1. Home
  2. Vakantie
  3. Frankrijk
  4. Côte d'Azur
  5. Cavalaire-sur-Mer
Cavalaire-sur-Mer

Vakantie Cavalaire-sur-Mer

Algemene informatie

Cavalaire-sur-Mer ligt aan de Middellandse Zee, tussen Saint-Tropez en Le Lavandou, in het departement de Var, onderaan de gelijknamige baai en aan de voet van de eerste hellingen van het Massif des Maures. De baai van Cavalaire is omgeven door twee kapen, Cap Cavalaire in het westen en Cap Lardier in het oosten. Deze kapen zijn vroeger opgebouwd door de Griekse Kolonie.

Dankzij de prachtige ligging aan de kust, is Cavalaire de ideale locatie voor toeristen die de Var willen ontdekken. Naast de 4 km fijne zandstranden heeft de stad een gecertificeerde watersportplaats, die verschillende activiteiten biedt: duiken, zeilen, jetskiën, maritieme excursies. De stad profiteert ook van de lokale activiteiten van steden als Saint-Tropez, Ramatuelle of Port-Grimaud. Vergeet zeker geen bezoek te brengen aan Grimaud, ook wel Frans Venetië genoemd. Struin door de pittoreske straatjes en smul van een lekker ijsje.

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Corona regelgeving op de bestemming

Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1 meter
Mondkapje
Ja
Vanaf 5 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht in het openbaar vervoer en vliegverkeer. Ook in alle openbare gesloten gebouwen en ruimtes, bijvoorbeeld overheidsgebouwen, ziekenhuizen, winkels,  restaurants en hotels. Ook als je in de rij staat (buiten en binnen). In de volgende departementen is het verplicht om op straat een mondkapje te dragen voor iedereen van 11 jaar of ouder: Haute-Savoie (74), Briançon (Serre-Chevalier, 05) en Savoie (73).
Maximaal aantal personen buiten
Ja
Max. 10 personen
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels
Nee
Restaurants
Open
Terrassen en restaurants zijn open. Sinds 9 augustus wordt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud) verplicht in binnenruimtes en op terras, vanaf 12 jaar.  (Tot 30 september zijn kinderen van 12 t/m 17 jaar vrijgesteld).
Bars
Open
Terrassen en restaurants zijn open. Sinds 9 augustus wordt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud) verplicht in binnenruimtes en op terras, vanaf 12 jaar.  (Tot 30 september zijn kinderen van 12 t/m 17 jaar vrijgesteld).
Discotheken, clubs, nachtleven
Gesloten
Supermarkten en apotheken
Open
Atracties, activiteiten en bezienswaardigheden
Open
Evenementen (binnen & buiten)
Toegestaan
Met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een PCR-test/ snelle antigeentest (max. 48 uur oud).
Transferregeling
Nee
Openbaar vervoer en taxi's
Toegestaan
Tussen 06.00 – 19.00 uur is het gebruik toegestaan. Tussen 19.00 – 06.00 uur enkel toegestaan voor essentiële trips.
Stranden
Open

Populaire accommodaties

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
13ºC
18ºC
16ºC
16ºC
23ºC
25ºC
30ºC
32ºC
27ºC
22ºC
19ºC
12ºC
Min.
7ºC
9ºC
9ºC
10ºC
16ºC
17ºC
20ºC
23ºC
20ºC
14ºC
11ºC
7ºC