Zonnige kust van Costa Blanca, Spanje

Hotel Costa Blanca, Spanje

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Hotel
  4. Spanje
  5. Costa Blanca

Met je hotel aan de Costa Blanca kan je vakantie beginnen

Een hotel aan de Costa Blanca boeken is de eerste stap richting een zalige vakantie aan de zonnige zuidoostkust van Spanje. Het is een bergachtig landschap met adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee. Je vindt er bruisende populaire badplaatsen als Benidorm en mooie kunstenaarsdorpen als Altea en authentieke vissersdorpen als Jávea. Een hotel aan de Costa Blanca is nooit ver van de zee en reken maar dat je ook van een fijn zwembad geniet in je hotel. De Costa Blanca is een populaire vakantiebestemming met een ruim aanbod aan fantastische hotels om te verblijven. Een smakelijke paella of lekkere tapas eten aan een strandtentje van een Spaanse badplaats? Plan nu jouw volgende vakantie naar de Costa Blanca!

Vind aan de Costa Blanca een hotel dat al jouw vakantiewensen vervult

Voor alle soorten vakantiegangers is er een perfect hotel aan de bruisende Costa Blanca, of je nou met de hele familie, een groep vrienden, een geliefde of vriend(in) reist. Zoek je een hotel gericht op volwassenen waar je ontspant en in alle rust alleen oog hebt hebben voor elkaar (of voor je boek)? Kies dan voor een adults only hotel of boek een boutique hotel aan de Costa Blanca, hier vind je meestal ook vooral volwassenen. Aan de andere kant is het ook geen moeite om aan de Costa Blanca een hotel te vinden dat kindvriendelijk is met animatie, zwembadpret en kidsclubs. Kijk je er nu al naar uit om je tegoed te doen aan waanzinnige buffetten en nergens je portemonnee voor te hoeven te trekken? Kies dan voor een all inclusive hotel aan de Costa Blanca. Wat je wensen ook zijn, je vindt binnen no-time een fijne plek om je vakantie aan de Costa Blanca in te luiden. Wanneer ga jij?

Geniet van zon, zee, strand en paella aan de Costa Blanca

Verblijf je in een hotel aan de Costa Blanca, dan geniet je sowieso van zon, zee en strand. Naast die flinke dosis vitamine D die je er binnenkrijgt, raden we je ook zeker aan om paella te bestellen. Die smaakt namelijk nergens zo lekker als aan de Costa Blanca. Bestel en proef dit bekende en heerlijke rijstgerecht in allerlei variaties. Aan de Costa Blanca flaneer je over gezellige boulevards of strijk je neer op één van de terrassen op pittoreske dorpspleintjes. Rol je handdoek uit op de mooie witte stranden, voel de adrenaline door je lichaam gieren op de glijbanen van de gigantische waterparken of bezoek de chocoladefabriek Valor in het charmante Villajoyosa. Wil je graag wat meer van de omgeving ontdekken? Denk dan eens aan het huren van een auto. Zo kun je vanuit je hotel aan de Costa Blanca de prachtige omgeving verkennen en alles van je bucketlist strepen. Welk hotel aan de Costa Blanca wordt het voor jou?