Last minute BulgarijeLast minute Bulgarije

Goedkoop genieten van een heerlijke zonvakantie?

Wil jij genieten van een goedkoop tripje? Boek dan vandaag een last minute naar Bulgarije via Sunweb. Bulgarije is een groeiende toeristische bestemming. Kom lekker bij op één van de schitterende en brede zandstranden van de Zwarte Zee of ga cultuur snuiven in de historische en charmante hoofdstad Sofia.
Bulgarije heeft wonderschone gebergten, gastvrije inwoners en onontdekte en pittoreske dorpjes op het platte land. Daarnaast kan je ook dansen tot diep in de nacht, want Bulgarije beschikt over een bruisend uitgaansleven in de regio Zonnestrand (Sunny beach). Karakteristiek Bulgarije is zeker het bezoeken waard. Waar wacht je nog op?

Waarom Bulgarije?

  • Schitterende brede zandstranden
  • Lokale Voordelige prijzen
  • Prachtige oude stad van Nessebar

Zwarte Zee

Brede goude zandstranden zijn het kenmerk van deze prachtige streekWaarom Bulgarije?

Bulgarije biedt veel voordelen en de meest aantrekkelijke zijn toch wel de lokale voordelige prijzen. In Bulgarije is het leven een stuk goedkoper waardoor je bijvoorbeeld drie gangen kan eten waar je in Nederland voor het zelfde geld alleen een hoofdgerecht voor krijgt. De prachtige oude stad Nessebar is tijdens je vakantie in Bulgarije ook het bezoeken waard. Nessebar is een van de oudste steden van Europa en staat bol van de historie en cultuur. De regio Zonnestrand ligt op een steenworp afstand. Natuurliefhebbers kunnen hier ook alle kanten op Een last minute naar Bulgarije is er één om over naar huis te schrijven. Ook andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje tussen onze andere last minutes.