Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
kustlijn bulgarije met helderblauwe zee en bomen

Last minute Bulgarije

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Bulgarije

Vier jouw last minute vakantie in Bulgarije

Wil jij genieten van een goedkope vakantie naar de zon? Boek dan vandaag een last minute naar Bulgarije.  Kom lekker bij op één van de schitterende en brede zandstranden van de Zwarte Zee of ga cultuur snuiven in de historische centrum van bijvoorbeeld Nessebar. Een last minute naar Bulgarije hoeft helemaal niet duur te zijn. Vooral ook vanwege de voordelige lokale prijzen in restaurants en winkels kun je hier van een goedkope vakantie genieten. Tel daarbij op dat Bulgarije wonderschone gebergten, gastvrije inwoners en onontdekte en pittoreske dorpjes op het platte land heeft en je daarnaast ook kunt dansen tot diep in de nacht, Waar wacht je nog op? Boek snel jouw last minute naar Bulgarije!

Hoe ziet jouw last minute in Bulgarije eruit?

Ga je voor zon, zee en strand of cultuur?

Wie in Bulgarije last minute van de zon wilt genieten, kan dat op meterslange zandstranden en aan zwembaden in schitterende hotels. Even helemaal niks doen, geen verplichtingen en alleen maar ontspannen, dat is tenslotte toch ook waarom jij er even last minute tussenuit wilt? Maar als je het zonnen even wilt onderbreken kan dat natuurlijk ook. 

Excursies in Bulgarije

Tijdens jouw vakantie aan de Zwarte Zee kun je naast zonnen ook nog talloze uitstapjes maken. Wat dacht je van een jeepsafari waarbij je meer van het mooie landschap ziet? Of kies voor een bezoek aan de historische stad Sozopol. Je kunt natuurlijk ook zonnebaden en wat van de omgeving zien met elkaar combineren tijdens de Fun & Sun cruise. Tijdens deze boottocht geniet het hele gezin van zon en plezier!

Last minute Sunny Beach

Letterlijk vertaald betekent Sunny Beach Zonnestrand. Een meer passende naam had dit plaatsje niet kunnen hebben! Op het mooie, brede zandstrand geniet je van de zon en op de boulevard kun je terecht bij verschillende restaurants en bars voor een lekker hapje en drankje. Ook de prachtige oude stad Nessebar is tijdens je vakantie in Bulgarije ook het bezoeken waard. Nessebar is een van de oudste steden van Europa en staat bol van de historie en cultuur.