Helderblauw water met bootjes in een baai in Mallorca, Spanje

Zonvakanties in maart

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Maart

Geniet van de warmste zonbestemmingen in maart

Na de druilerige herfst en koude winter is maart de perfecte maand om op winterzonvakantie te gaan! De lente begint en dat betekent meer zon. In Nederland gaat het vaak nog niet zo snel met de zonuren dus meer reden om naar een zonnig oord op vakantie te gaan. Wat dacht je van Egypte of een van de zonzekere Canarische eilanden? In maart geniet je hier al vroeg in het seizoen van heerlijke temperaturen. Bovendien ben je drukte voor waardoor je je energieniveau weer even helemaal oplaadt! Heb jij al geboekt? 

Boek voordelig je zonvakantie in maart 2024

Op zonvakantie in maart is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je portemonnee. Want omdat dit officieel nog laagseizoen is, kun je veel vakanties een stuk voordeliger boeken dan in het hoogseizoen. En ja, dat reist toch net een stukje lekkerder. Denk bijvoorbeeld aan een romantische adults only vakantie, waar je volledig tot rust komt. 

 

Vakantie, maart, zon: succes gegarandeerd!  

Wil je graag op zonvakantie in maart, dan kun je kiezen uit verschillende plekken om te verblijven. Ga jij graag voor luxe? Kies dan uit een van de fijne hotels of all-inclusive resorts. Maar ook voor een meer basic appartement zit je goed bij Sunweb. En het fijne is: je boekt inclusief vlucht, transfer en verblijf. Geen onverwachte kosten voor jouw zonvakantie in maart. Dat is extra hard genieten. Kun je wel wat inspiratie voor zonvakanties gebruiken? Bekijk dan onze tips voor de beste winterzonbestemmingen.