Vakantie in maart

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Maart

Op vakantie in maart

Bekijk alle vakanties en profiteer van zonzekerheid

In maart begint de lente en kunnen we weer genieten van de eerste zonnestralen. Geniet in maart van zon, zee en strand op één van de vele vakantiebestemmingen van Sunweb. Vind jouw ideale vakantie naar Spanje, Portugal en meer. 

Ontsnap aan de koude lentedagen in Nederland en trek er op uit naar een zonnige vakantiebestemming!

Naar de zon in maart

Maart is de ideale periode om er even tussenuit te gaan. Omdaat maart laagseizoen is, zijn veel vakanties een stuk goedkoper dan in het hoogseizoen. Zoek de zon op in Europa, zoals op de Canarische Eilanden of het Portugese Madeira, of kies voor een bestemming buiten Europa, zoals Egypte. 

Zonnige betemmingen in maart

In maart begint de lente. Helaas is het weer in Nederland  in maart nog erg wisselvallig. Om zeker te zijn van stralend weer kun je er op uit trekken naar een zonnige vakantiebestemming. Op de Canarische Eilanden of op het Portugese Madeira geniet je al van heerlijk weer. Ook aan de zuidelijke Costa del Sol profiteer je al volop van dat eerste lentezonnetje. 

Goedkoop op vakantie in maart

Door buiten het hoogseizoen op vakantie te gaan, profiteer je van extra voordelige prijzen. Het is dan ook een goed idee om er in maart op uit te trekken, want de kans is groot dat je een goede deal scoort. Schrijf je in voor onze Sunweb Deals om steeds op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen. 

Vind je vakantie met vertrek in maart