Zonvakantie in maart

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Maart

Zonvakantie in maart

De fijnste plekken voor een zonvakantie in maart 

Na de druilerige herfst en koude winter is maart de perfecte maand om op zonvakantie te gaan! De lente begint en dat betekent meer zon! In Nederland gaat het vaak nog niet zo snel met de zonuren dus meer reden om naar een zonnig oord op vakantie te gaan. Wat dacht je van SpanjePortugal of de Canarische eilanden? Zon in maart gegarandeerd! 

Vakantie in maart: hier schijnt de zon

Om zeker te zijn van stralend weer, kun je het beste naar een zonnige vakantiebestemming reizen. In maart heb je geweldig weer in bijvoorbeeld de Costa del Sol, het Portugese Madeira of natuurlijk de Canarische eilandenMust-visits vanwege het fijne klimaat, maar ook door de mooie stranden en geweldige steden.

Vind je vakantie met vertrek in maart

Wat je allemaal wil weten over jouw zonvakantie in maart

Vakantiebestemmingen maart 2022

Boek voordelig je zonvakantie in maart 2022

Op zonvakantie in maart is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je portemonnee. Want omdat dit officieel nog laagseizoen is, kun je veel vakanties een stuk voordeliger boeken dan in het hoogseizoen. En ja, dat reist toch net een stukje lekkerder. 

 

Vakantie, maart, zon: succes gegarandeerd!  

Wil je graag op zonvakantie in maart, dan kun je kiezen uit verschillende plekken om te verblijven. Ga jij graag voor luxe? Kies dan uit een van de fijne hotels of all-inclusive resorts. Maar ook voor een meer basic appartement zit je goed bij Sunweb. En het fijne is: je boekt inclusief vlucht, transfer en verblijf. Geen onverwachte kosten voor jouw zonvakantie in maart. Dat is extra hard genieten. Kun je wel wat inspiratie voor zonvakanties gebruiken? Bekijk dan onze blog barstensvol tips over zonvakanties in maart. Ga jij liever in maart naar de zon op de piste? Neem dan een kijkje bij onze wintersportvakanties