1. Home
  2. Vakantie
  3. Mitsis

Ken jij de prachtige Mitsis hotels al?

De perfecte plek voor een perfecte vakantie in Griekenland!

Op verschillende Griekse bestemmingen heeft Sunweb een ruim aanbod opgebouwd met een aantal zeer populaire hotels van Mitsis Keten. Doordat er zoveel verschillende hotels van deze keten zijn, kun je ieder jaar weer iets nieuws ontdekken, maar wel met de vertrouwde service en perfecte kwaliteit!

De sterke basis van de mitsis hotels

In 1976 maakte meneer Konstantinos Mitsis een carrière switch: van de textiel- en wijnproductie naar het toerisme. Misschien niet de meest voor de hand liggende keuze, maar het bleek wel de juiste! Inmiddels is de keten uitgegroeid tot maar liefst 20 hotels, variërend van 4 tot 5 sterren. De hotels verschillen, maar de basis blijft ongewijzigd: overal vind je de enorme gastvrijheid terug.

De hotels hebben allemaal een perfecte locatie. Zo kun je kiezen voor hotels die pal aan het strand liggen of juist midden in het bruisende centrum van Rhodos-Stad. In veel van de hotels kun je bij meerdere restaurants aanschuiven voor de lekkerste maaltijden of wat drinken in een gezellige bar. Zo kan iedereen wel een ideaal Mitsis hotel vinden.

Ontdek jouw favoriete Mitsis hotel