1. Home
  2. Vakantie
  3. Montenegro
  4. Budva
  5. Becici
Becici

Vakantie Becici

Algemene informatie

Becici is een prachtig dorp aan de Adriatische kust van Montenegro. Het dorp ligt op ongeveer 3 kilometer van Budva, een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Montenegro. Becici staat bekend om zijn prachtige stranden, helderblauwe zee en groene heuvels.

Het strand van Becici is een van de mooiste stranden van Montenegro. Het strand is langgerekt en heeft een fijne zanderige bodem. De zee is er helderblauw en kristalhelder. Het strand is perfect voor zwemmen, zonnebaden en watersporten. Becici biedt een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden. Je kunt hier heerlijk zwemmen, zonnebaden en watersporten beoefenen. En je kunt ook een bezoek brengen aan de oude stad van Budva, die op slechts een paar kilometer afstand ligt. De oude stad is een prachtig bewaard gebleven middeleeuwse stad met een rijke geschiedenis.

 

Populaire accommodaties

Praktische informatie

De hoofdstad:
De hoofdstad van Montenegro is Podgorica.

Taal:
De officiële taal in Montenegro is Montenegrijns. In de toeristische gebieden spreken velen ook Engels.

Tijd:
Er is geen tijdsverschil met Nederland.

Valuta:
In Montenegro betaal je met de euro

Voltage:
De spanning is net als in Nederland 220 volt. Je hebt geen verloopstekker nodig

Reisdocumenten:
Nederlandse staatsburgers kunnen met een geldig Nederlands paspoort of identiteitskaart naar Montenegro reizen. Heb je niet de Nederlandse nationaliteit, dan is het belangrijk om na te vragen of er andere regels van toepassing zijn. Dit vraag je na bij de ambassade van het land waar je heen wilt en de landen waar je doorheen reist.Het reizen met de juiste documenten is jouw eigen verantwoordelijkheid. Sunweb kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Reisleiding
In Montenegro is er reisleiding aanwezig (Engels sprekend).

Vaccinatie:
Voor actuele informatie betreffende vaccinaties en andere gegevens over gezondheid en reizen kijk je op de site van LCR: https://www.lcr.nl/.

Telefoneren:
In Montenegro heb je goed bereik en kun je telefoneren. Wil je gebruikmaken van het internet via je telefoon, dan raden wij aan om dit via een Wireless netwerk te doen. Zet ook altijd in het buitenland uw dataroaming uit.

Fooien:
Het is in Montenegro de gewoonte om in bars en restaurants ongeveer 10% fooi te geven.