Vakantie in oktober

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Oktober

Op vakantie in oktober

De utlieme vakantie tegen een herfstdipje

Geniet in oktober van de zon, zee en het strand in één van de vakantiestemmingen van Sunweb. Vind de mooiste vakantie naar SpanjeTurkije GriekenlandEgyptePortugal en nog veel meer fijne bestemmingen.

Waar het weer in Nederland weer wat kouder wordt, kun je op veel bestemmingen in oktober nog prima genieten van een zonvakantie! Er zijn genoeg plekken waar het nog volop zomer is en je lekker aan het strand kunt liggen, zonder de drukte van het hoogseizoen.

Naar de zon in oktober

Vergeet regen, lange files, kou, dikke kleding en grijze dagen. Nazomeren op een warme bestemming is altijd een goed idee! Of je nu buiten het hoogseizoen op vakantie wilt of juist in de herfstvakantie, met een vakantie van Sunweb kun je heel oktober genieten van de warme zon op je huid. Waar gaat de vakantie naartoe?

Zongarantie in oktober

Wil je een zonzekere vakantie tegemoet gaan, dan zit je op het Spaanse vasteland, de Canarische eilanden of de Balearen op het juiste adres. In Turkije komt het kwik tot wel 26 graden! Een fijne temperatuur vind je ook op de Griekse eilanden. Hier is het weliswaar niet super warm meer, maar met temperaturen rond de 20 graden kun je heerlijk ontsnappen aan het Nederlandse weer.

Op vakantie in oktober

Wat voor vakantie je ook zoekt, bij Sunweb helpen we jou aan je droomvakantie. Wil je in oktober all inclusive naar Turkije? Bij Sunweb vind je onbezorgde all inclusive vakanties in alle soorten en maten. Ook als je een vakantie voor een goedkope prijs zoekt, ben je bij Sunweb aan het juiste adres. Bij ons vind je jouw droomreis met de beste prijs-kwaliteitverhouding, speciale kortingen of gewoon voor een goedkope prijs, ook in oktober! Last minute in oktober is natuurlijk ook mogelijk als je binnen een paar weken wilt vertrekken, we hebben alle last minute vakanties in oktober voor jou verzameld.

Vind je vakantie met vertrek in oktober