1. Home
  2. Vakantie
  3. Portugal
  4. Azoren
  5. São Miguel - Capelas
São Miguel - Capelas

Vakantie São Miguel - Capelas

Algemene informatie

Capelas is een pittoresk dorpje ten noorden van het eiland São Miguel in de Azoren. Hier vind je prachtige landschappen en bijzondere rotsformaties. Het dorpje ligt aan de Atlantische Oceaan en staat bekend om zijn geweldige uitkijkpunten. Met een beetje geluk spot je zelfs walvissen en dolfijnen in de zee! De omgeving heeft dan ook verschillende wandel- en fietsroutes die je langs deze uitkijkpunten brengen.

Vakantie Capelas en São Miguel

Capelas heeft niet alleen een geweldig uitzicht over de oceaan, maar heeft ook natuurlijke zwembaden, genaamd Poços de São Vicente. Hier wil je zeker een duikje nemen. Breng ook een bezoekje aan uitkijkpunt Pedras Negras bij de pier, welke geliefd is bij toeristen. São Miguel is zeker het ontdekken waard, daarom raden we je aan een huurauto te boeken. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Furnas, dat bekend staat om hun thermale bronnen. Ook is de culturele havenstad Ponta Delgada op zo’n tien kilometer verwijderd van Capelas een aanrader.

Corona informatie

Kijk voor het laatste reisadvies en coronamaatregelen op je bestemming op de website van de overheid. Deze informatie wijzigt regelmatig dus check de website kort voor vertrek.

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Stellen Families Jonge families Jonge stellen Overige

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
28ºC
29ºC
28ºC
27ºC
24ºC
22ºC
23ºC
22ºC
22ºC
23ºC
25ºC
26ºC
Min.
26ºC
26ºC
25ºC
24ºC
21ºC
20ºC
21ºC
20ºC
19ºC
21ºC
22ºC
24ºC