1. Home
  2. Vakantie
  3. Portugal
  4. Azoren
  5. São Miguel - Ponta Delgada
São Miguel - Ponta Delgada

Vakantie São Miguel - Ponta Delgada

Algemene informatie

Ponta Delgada is de grootste stad op het eiland São Miguel en ligt in het zuidwesten aan de Atlantische Oceaan. De stad staat bekend om de haven en gezellige boulevard. In het oude stadscentrum vind je authentieke restaurants en gezellige winkeltjes. De stad is een waar genot voor cultuurliefhebbers, met historische gebouwen en de combinatie van de stadse dynamiek en de prachtige natuur van de Azoren.

Vakantie Ponta Delgada en São Miguel

Wil je de omgeving verder ontdekken en zien wat de Azoren allemaal te bieden heeft? Dan raden we aan om een huurauto te boeken. In de omgeving vind je prachtige natuurparken, indrukwekkende rotsformaties en bossen. Het eiland São Miguel heeft ook andere bezienswaardige dorpjes, zoals Furnas en Ribeira Grande. In de stad Ponta Delgada zijn de hoofdkerk Igreja Matriz de São Sebastião en het Jardim José do Canto park zeker een bezoekje waard. ’s Avonds geniet je bij een van de vele restaurants aan de boulevard van een heerlijke lokale maaltijd met een prachtig uitzicht over de haven of oceaan.

Corona informatie

Kijk voor het laatste reisadvies en coronamaatregelen op je bestemming op de website van de overheid. Deze informatie wijzigt regelmatig dus check de website kort voor vertrek.

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Stellen Jonge stellen Alleen reizend Vrienden Overige

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
28ºC
29ºC
28ºC
27ºC
24ºC
22ºC
23ºC
22ºC
22ºC
23ºC
25ºC
26ºC
Min.
26ºC
26ºC
25ºC
24ºC
22ºC
20ºC
21ºC
20ºC
19ºC
21ºC
22ºC
24ºC