1. Home
  2. Vakantie
  3. Portugal
  4. Azoren
  5. São Miguel - Furnas
São Miguel - Furnas

Vakantie São Miguel - Furnas

Algemene informatie

Furnas ligt in het oosten op het eiland São Miguel en staat bekend om de prachtige valleien met thermale bronnen. Dit is de perfecte plek om naartoe te gaan als je wilt ontspannen in de natuur. In Furnas bestaat nog een slapende vulkanische krater, hierdoor zie je overal geisers en warmwaterbronnen. In een aantal van deze bronnen kun je genieten van therapeutisch klei en mineraal water: een echt natuurlijk wellnesscenter!

Vakantie Furnas en São Miguel

In Furnas ligt het grote Terra Nostra Park, een 200 jaar oud park in de stijl van Britse tuinen. Hier vind je exotische planten en een natuurlijk zwembad vol mineralen waaronder ijzer, die het water een oranje kleur geven. Een ding is zeker: een duikje in dit warme water en al je zorgen zullen verdwijnen.

Een bezoekje aan Furnas en de omgeving is niet compleet zonder een cozido te bestellen in een lokaal restaurant. Deze maaltijd wordt urenlang ondergronds langzaam gegaard en behoudt zo al zijn heerlijke smaken. Wil je meer van São Miguel en de Azoren ontdekken? Dan raden we je aan om een huurauto te boeken. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Ponta Delgada of geniet van de vele wandelroutes en uitkijkpunten in Capelas.

Corona informatie

Kijk voor het laatste reisadvies en coronamaatregelen op je bestemming op de website van de overheid. Deze informatie wijzigt regelmatig dus check de website kort voor vertrek.

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Jonge stellen Stellen

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
28ºC
29ºC
28ºC
27ºC
24ºC
23ºC
23ºC
23ºC
23ºC
24ºC
25ºC
27ºC
Min.
26ºC
27ºC
26ºC
24ºC
22ºC
20ºC
21ºC
20ºC
20ºC
21ºC
23ºC
24ºC