1. Home
  2. Vakantie
  3. Portugal
  4. Azoren
  5. São Miguel - Ribeira Grande
São Miguel - Ribeira Grande

Vakantie São Miguel - Ribeira Grande

Algemene informatie

Ribeira Grande is een kustplaats ten noorden op het eiland São Miguel in de Azoren. Dit pittoreske dorp heeft een uitgestrekt strand en een aantal mooie uitkijkpunten. In het historische centrum vind je verschillende restaurants en winkeltjes en een bijzonder park, de Jardim Municipal de Ribeira Grande. In de buurt kun je prima wandelen en fietsen en de hoofdstad van het eiland, Ponta Delgada, ligt op zo’n 18 km verwijderd.

Vakantie Ribeira Grande en São Miguel

Al wandelend door het dorp kom je monumentale gebouwen tegen, een grote brug die het dorp in het midden verbindt en authentieke restaurants. Het uitzicht is hier overal mooi, of je nu naar de zee kijkt of aan de andere kant de bergen ziet. En aan het zwarte strand is het in de zomer heerlijk genieten. Wil je meer van het eiland ontdekken? Dan raden we aan om een huurauto te boeken. Een bezoekje waard zijn bijvoorbeeld de thermale bronnen in Furnas en de culturele hoofdstad Ponta Delgada.

Corona informatie

Kijk voor het laatste reisadvies en coronamaatregelen op je bestemming op de website van de overheid. Deze informatie wijzigt regelmatig dus check de website kort voor vertrek.

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Stellen Jonge stellen Families Alleen reizend Jonge families

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
28ºC
29ºC
28ºC
27ºC
24ºC
22ºC
23ºC
22ºC
22ºC
24ºC
25ºC
26ºC
Min.
26ºC
27ºC
26ºC
24ºC
22ºC
20ºC
21ºC
20ºC
20ºC
21ºC
23ºC
24ºC