Princess Hotels & Resort

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Princess

De prachtige Spaanse hotelketen: Princess

Zon en ontspanning op de mooiste plekjes

De Canarische Eilanden zijn al lang een favoriete vakantiebestemming. Naast de natuurlijke schoonheid van de eilanden is het weer er het hele jaar door heerlijk zonnig, zodat je er zowel in de zomer- als in de wintermaanden vakantie viert. Op de eilanden bieden de vele prachtige Princess Hotels de perfecte setting voor een vakantie voor iedereen.

Reis je met het hele gezin en wil je plezier, spelletjes en entertainment voor alle leeftijden? Kies dan een hotel met veel zwembaden en een uitgebreid activiteitenprogramma. Of wil je een romantische vakantie met z'n tweetjes waarbij je echt tot elkaar komt? Kies dan bijvoorbeeld een hotel met een prachtig uitzicht waar je geniet van de mooiste zonsondergangen. Reis je met een groep of met vrienden? Natuurlijk zijn alle hotels voorzien van heerlijke restaurants en is er volop gelegenheid om te genieten van een drankje bij het zwembad of aan de strandbar.

De hotels van de Spaanse Princess keten staan bekend om hun hoge kwaliteit. Aan elk detail is gedacht in de viersterrenhotels tegen een betaalbare prijs. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij veel tevreden gasten hebben die Princess Hotels als hun vakantiebestemming kiezen.

Elk van de ruime hotels heeft iets unieks. Als je kiest voor een meer afgelegen hotel met een rustige ligging, geniet je van niet minder dan 10 zwembaden om in af te koelen. Liever een kleiner hotel met een eigen mooie beachclub op loopafstand? Je vind altijd jouw ideale vakantie bij Princess.

Waarom kiezen voor Princess?

Mooie hotels aan het strand of in de buurt van het centrum
Veel faciliteiten en activiteiten
Gastronomische ervaringen in de restaurants
Een uitgebreid animatieprogramma
Grote zwembaden en wellness faciliteiten

Alle Princess Hotels & Resorts